Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 dec 2007 - Anul XII, nr. 313 (3678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,717 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Macrou gratinat cu gulii

4 porţii – 50 minute

  • 700g file de macrou
  • 4 gulii
  • 1 ceapă roşie
  • 100ml ulei
  • 4 morcovi
  • 2 ouă
  • 50g smântână
  • 100g caşcaval
  • 1 leg. mărar
  • ± sare, piper

Curăţă fileul de pieliţe şi oscioare, spală-l şi scurge-l de apă. Presară-l cu sare şi piper şi stropeşte-l cu zeamă de lămâie. Curăţă guliile şi morcovii de coajă şi taie-le în rondele cu grosimea de circa 5mm şi stropeşte-le şi pe acestea cu zeamă de lămâie. Pune într-o tavă cu pereţii mai înalţi uleiul şi  jumătate din cantitatea de gulii şi morcovi. Peste acestea pune fileurile de peşte iar peste ele pune ceapa tăiată mărunt, guliile şi morcovii rămaşi. Presară cu sare şi piper după gust. Amestecă ouăle cu smântâna, mărarul tocat mărunt şi caşcavalul dat pe răzătoarea mare. Omogenizează bine şi toarnă amestecul uniform peste cele din tavă. Pune tava în cuptorul încins şi las-o la foc potrivit circa 45 de minute sau până când legumele sunt bine făcute şi s-au rumenit bine pe deasupra.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Macrou gratinat cu gulii.
 Vizualizări articol: 7309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Macrou gratinat cu gulii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Macrou gratinat cu gulii 4 porţii – 50 minute700g file de macrou4 gulii1 ceapă roşie100ml ulei4 morcovi2 ouă50g smântână100g caşcaval1 leg. mărar± sare, piper Curăţă fileul de pieliţe şi oscioare, spală-l şi scurge-l de apă.... Citeşte