6 porţii 60 minute
- 700g tagliatelle
- 1 ardei gras roşu
- 2 morcovi
- 6 ouă
- 1 ceapă roşie mare
- 150g caşcaval
- 1 leg. pătrunjel
- 50ml ulei de măsline
Puneţi ceapa curăţată şi tăiată într-o tigaie cu uleiul de măsline. Adăugaţi morcovul şi ardeiul, tăiate în cubuleţe. Căliţi-le la foc mic 10 minute. Fierbeţi pastele în apă sărată. Clătiţi-le cu apă rece, scurgeţi-le şi amestecaţi-le cu legumele. Separat, bateţi ouăle, adăugaţi caşcavalul dat pe răzătoarea mare, potriviţi de sare şi piper. Tapetaţi o formă rotundă cu hârtie de copt şi turnaţi pastele. Peste acestea turnaţi amestecul cu ouă. Coaceţi la cuptor, timp de 30 de minute. Se poate servi şi rece.