4 porţii - 60 minute
- 4 ardei graşi mari roşii
- 4 felii de şuncă REINERT
- 200g brânză mozzarella
- 2 ouă fierte tari
- 8 frunze de busuioc
- 80g caşcaval •± sare, piper
Se coc ardeii, se presară cu sare şi se acoperă 10 minute, apoi se curăţă de pieliţă. Se scoate cotorul şi se taie fiecare, în aşa fel încât să se obţină o “foaie” dreptunghiulară. Pe fiecare “foaie” de ardei se pune câte o bucată de şuncă REINERT. Peste aceasta se presară cubuleţe de ou fiert şi cubuleţe de brânză mozzarella. Radeţi peste ele caşcaval, puneţi câte 2 frunze de busuioc şi rulaţi “foaia” de ardei prinzând cu o scobitoare ruloul format. Astfel pregătite rulourile se stropesc cu ulei de măsline înainte de a fi puse pe grătar.