2 porţii - 25 minute
- 4 ouă
- 2 roşii
- 2 castraveţi
- 1 leg. ceapă verde
- 1 salată verde mai mare
- 2 linguri boabe de porumb fiert
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 lămâie
- 1 leg. pătrunjel verde
- sare, piper
Faceţi 2 omlete din câte 2 ouă amestecate cu pătrunjel tăiat mărunt. Prăjiţi-le pe amândouă părţile. Luaţi-le din tigaie, lăsaţi-le la răcit şi apoi rulaţi-le ca pe clătite. Tăiaţi roşiile, castraveţii, ceapa în rondele sau cubuleţe. Puneţi-le într-un castron. Adăugaţi fâşii din frunze de salată şi boabele de porumb. Stropiţi amestecul de legume cu ulei şi zeamă de lămâie. Condimentaţi cu sare şi piper. Tăiaţi felii din rulourile de omlete şi aşezaţi-le pe marginea platoului cu salată.
În lipsa unui acord scris din partea
Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului
Salata cu omleta.