6 porţii - 20 minute + 2 ore la frigider
- 4 ouă
- 4 linguri caşcaval ras
- 300g telemea
- 1 leg ceapă verde
- 150g roşii mici
- 4 linguri ulei de măsline
- câteva frunze de busuioc
- sare, piper
Spargeţi ouăle şi bateţi-le bine 3 minute. Adăugaţi caşcavalul ras, sare şi piper şi mai bateţi 3 minute. Din compoziţia obţinută prăjiţi pe ambele părţi 2 foi de omletă. Amestecaţi ceapa tăiată mărunt cu telemeaua sfărâmată cu furculiţa. Frecaţi amestecul cu o lingură de lemn până devine cremos. Ungeţi foile de omletă cu acest amestec pus în strat uniform. Pe mijlocul foii aşezaţi roşiile una lângă alta. Înfăşuraţi omleta în jurul roşiilor, pentru a obţine un rulou. Pentru aceasta vă puteţi ajuta de o folie de bucătărie. Puneţi rulourile la frigider pentru 2 ore. Scoateţi rulourile răcite, eliminaţi folia şi tăiaţi-le în bucăţi de 3 - 4cm. Aşezaţi bucăţile de “sushi” cu tăietura în sus pe un platou pe care ornaţi-l cu frunze de busuioc şi de ceapă verde.
În lipsa unui acord scris din partea
Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului
Sushi din omletă şi legume.