Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 sep 2024 - Anul XXIX, nr. 210 (8739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4657 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Un vis devenit realitate pentru bunicii de la Mănăstirea Bogdănești: Prima lor excursie la Techirghiol

Mănăstirea Bogdănești, un loc de pace și liniște pentru mulți bătrâni care și-au găsit adăpost aici, a trăit recent un moment de bucurie și binecuvântare care va rămâne pentru totdeauna în amintirile celor care au avut parte de această experiență unică. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, peste 20 de bunici din căminul pentru persoane vârstnice de la mănăstire au avut ocazia să meargă pentru prima dată în viața lor într-o stațiune turistică – Techirghiol, o adevărată oază de sănătate și relaxare.

Acest moment special nu ar fi fost posibil fără sprijinul unor oameni cu suflet mare, care au ales să rămână anonimi, dar a căror generozitate a luminat viețile acestor bunici. Deplasarea a fost asigurată de o firmă de transport din Fălticeni, iar cazarea și masa  de  binefăcători, care au dorit să le ofere celor 20 de bătrâni o amintire de neuitat, într-un loc unde și-au putut odihni trupurile și sufletele.

Techirghiolul, cunoscut pentru proprietățile sale terapeutice, a fost o destinație mult visată de acești bunici, dar care, până acum, părea doar un vis îndepărtat. Pentru mulți dintre ei, aceasta a fost prima dată când au văzut marea și au simțit nisipul cald sub picioare. Zâmbetele și lacrimile de bucurie au fost martorii unei fericiri simple, dar profunde.

,,În numele bunicilor de la Mănăstirea Bogdănești, dorim să le transmitem cele mai sincere mulțumiri acestor binefăcători care au transformat un vis în realitate. Fiecare moment petrecut la Techirghiol a fost o binecuvântare, iar sprijinul acordat a adus o rază de lumină în viața acestor bătrâni, care, adesea, trăiesc în umbra uitării.

Această poveste nu este doar una de recunoștință, ci și un îndemn pentru toți cei care pot și doresc să ajute. Faptele bune nu au nevoie de un motiv anume, iar bucuria pe care o aduc este neprețuită. Bunicii de la Mănăstirea Bogdănești sunt o parte din istoria noastră vie, oameni care merită dragostea și respectul nostru.

Dacă aveți posibilitatea de a le aduce o bucurie, fie printr-o donație, fie printr-o simplă vizită, să nu ezitați să o faceți. Fiecare gest de bunătate contează și poate face o diferență uriașă în viața unui om care, de multe ori, nu cere decât o vorbă bună și o mână de ajutor.

Încheiem cu un gând bun pentru toți cei care au contribuit și continuă să contribuie la bunăstarea bunicilor noștri. Dumnezeu să vă răsplătească generozitatea și să vă dăruiască bucurii pe măsura inimii voastre!” Protos. Pamvo Dima, Stareț al Mănăstirii Bogdănești

Pentru cei care doresc să se implice, Mănăstirea Bogdănești este deschisă oricărui tip de ajutor – fie că este vorba de donații în bani, alimente, haine sau pur și simplu o vizită pentru a aduce un zâmbet pe fețele bunicilor noștri. Toate informațiile necesare pentru a contribui se pot găsi la mănăstire sau la numărul de telefon 0757607453.

Pr. Andrei MOCANU

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un vis devenit realitate pentru bunicii de la Mănăstirea Bogdănești: Prima lor excursie la Techirghiol.
 Vizualizări articol: 809 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un vis devenit realitate pentru bunicii de la Mănăstirea Bogdănești: Prima lor excursie la Techirghiol0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei