Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 mar 2009 - Anul XIV, nr. 50 (4036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,7742 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reţete de post

Tocana de ciuperci

Ingrediente:
4 linguri ulei
1 ceapă mare
1 farfurie cu vârf de bureţi,

1 vârf de cuţit de boia
1 linguriţă pătrunjel verde tăiat mărunt
sare, puţin piper.

Mod de preparare:
În uleiul fierbinte se căleşte ceapa tăiată mărunt. Se adaugă ciupercile spălate bine şi tăiate în lungime şi se înăbuşă până se înmoaie. Când sunt gata, se adaugă boiaua, sarea necesară, piper după gust, pătrunjelul şi se mai lasă 5 minute pe foc.
Dacă nu ţineţi post, mâncărica este mai gustoasă dacă în loc de ulei folosiţi la călit unt, iar la masă se poate servi cu smântână.

 

Plăcintă cu ciuperci

Ingrediente:
250 g margarină
250 g făină
1/2 pahar apă caldă
500 g ciuperci
1 ceapă
4 linguri ulei
sare, piper

Mod de preparare:

Se spală ceapa şi ciupercile, se toacă ceapa şi se căleşte în ulei. Se toacă ciupercile şi se călesc împreună cu ceapa. Se adaugă sarea. Când au scăzut suficient se dau la o parte de pe foc şi se pune piperul.

Din făină, margarină şi apă se prepară un aluat. Se împarte aluatul în două foi şi se pune una în tava unsă în prealabil cu grăsime. Se pune compoziţia pe această foaie şi se întind uniform ciupercile. Se acoperă cu a doua foaie şi se dă la cuptor, până se rumeneşte.

 

(www.retete-mancare.ro)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţete de post.
 Vizualizări articol: 845 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reţete de post0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa postim! trimis de
( 3 mar 2009, 13:44:06
A posti inseamna sanatate trupeasca si sufleteasca. Asa ne invata sfintii parinti. Postul inseamna varza, cartofi, fasole, orez, ceapa, mamaliga si rabdare, si nu retete de genul celor de mai sus!

Daca inlocuim carnea cu grasimi hidrogenate (margarina sau ulei tratat termic, de exemplu) nu facem altceva decat sa sarim din lac in put!

Aici as mai adauga faina alba, zaharul si produsele de post pe baza soia. Toate niste porcarii!

Toate astea nu reprezinta decat boli cardiovasculare si cancere.

Moarte lenta si sigura!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei