Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2008 - Anul XIII, nr. 70 (3751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,717 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Reţete de post

Mâncare cu soia

Ingrediente: 200 g cubuleţe de soia, 200 g granule de soia, 200 g măsline, 3 cepe, 150 ml suc de roşii, 5 căţei de usturoi, cimbru, sare, piper.

 

Mod de preparare:

Lasă soia la înmuiat cel puţin 30 de minute în apă fierbinte. Între timp, rumeneşte în ulei ceapa şi usturoiul tăiate cubuleţe. Toarnă apoi sucul de roşii şi lasă să scadă.

Adaugă apoi măslinele şi cubuleţele şi granulele de soia scurse bine. Condimentează după gust cu sare, piper şi cimbru. Serveşte cu ceapă deasupra.

 

Tocăniţă de ciuperci

Ingrediente: 500 g ciuperci din conservă, 2 ardei graşi, 3 cepe, 1 cutie cu roşii decojite, 1 legătură de mărar, 1 legătură de pătrunjel, ulei, piper, sare

 

Mod de preparare:

Spală ciupercile, după care taie-le în felii subţiri, ardeii fideluţă şi ceapa mărunt. Căleşte ceapa în ulei şi după ce a căpătat un aspect lucios, adaugă ciupercile scurse şi ardeii.

Condimentează după gust şi adaugă roşiile decojite şi tăiate cubuleţe. Dacă saramura de la ciuperci este limpede, adaugă în cratiţă şi completează cu apă, astfel încât ciupercile să fie bine acoperite de zeamă.

Lasă să fiarbă la foc moderat, până scade bine. La final, presară verdeaţa tocată foarte fin şi serveşte cu orez fiert.

 

Salată mexicană

Ingrediente: 200 g fasole verde din conservă, 150 g fasole boabe, 2 morcovi, 200 g porumb boabe, 4 roşii, 4 ardei roşii (iuţi), 1 ceapă, 4 linguri ulei, 2 linguri oţet, frunze de mentă sau leuştean, sare, piper.

 

Mod de preparare:

Scurge din conservă fasolea verde, fasolea uscată, porumbul şi morcovii. Dacă le ai crude trebuie să le fierbi şi durează mai mult! Când sunt gata, taie cubuleţe mici fasolea verde, morcovii, ardei, roşiile, ceapa.

Pune totul într-o salatieră şi adaugă şi fasolea boabe şi porumbul. Adaugă sare şi piper după gust şi pune şi oţetul şi uleiul. Amestecă totul bine.

Când e gata, presară deasupra frunze tocate de mentă sau leuştean. Se serveşte rece.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţete de post.
 Vizualizări articol: 5604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reţete de post0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CIUPERCICA trimis de
(24 mar 2008, 11:09:50
LA INGREDIENTE UNDE SUNT CIUPERCILE?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei