„Desgropările din Cetatea Sucevei”
„Desgropările la vechia cetate din Suceava se continuă şi în anul acesta în chip îmbucurător. Pentru lucrările aceste au încuviinţat şi pentru anul acesta 300 de florini Înaltul minister de culte şi instrucţiune din Viena şi Înalta dietă a Bucovinei. Se află foarte numeroase monede moldoveneşti, svedice, turceşti şi polone şi alte multe obiecte. S’au descoperit cărămidi cu inscripţii şi s’a constatat că mare parte din cetate s’a conservat acoperită fiind printre dărâmături”.
„Patria”, Anul I, nr. 30, Cernăuţi, Duminecă în 7/19 Septemvre 1897.
„Moneda hârtie”
„Moneda hârtie, emisiunea cea mai nouă, este de calitatea cea mai fină, întocmai cum era şi înainte de răsboiu.Fiind astăzi mare lipsă de hârtie şi de toate acestea, guvernul român a cheltuit sume imense cu tipărirea lor. Se roagă deci cu insistenţă ca publicul bucovinean să păstreze această monedă, cu toată îngrijirea şi atenţia, în starea bună în care s-a predat publicului cu ocazia schimbului coroanelor în lei. Ruperea şi deteriorarea lor impune statului datoria de a le înlocui cu altele noi şi aceasta ar pricinui mult averii statului”.
„Glasul Bucovinei”, Anul III, Nr. 517, Septembrie 1920.
„Muzicanţii în restaurante”
„În majoritatea restaurantelor regiunii noastre consumatorii au ocazia să asculte, în fiecare seară, diferite genuri de muzică executată de către unele formaţiuni orchestrale. O bună impresie asupra auditoriului îl lasă şi modul de comportare al muzicanţilor în restaurante. Dacă majoritatea dintre ei au o atitudine demnă, civilizată, ceea ce le atrage respectul consumatorilor, alţii se plimbă printre mesele la care stau aceştia şi <cinstesc> ocazional”.
„Zori Noi”, Anul XI, nr. 2746, Suceava, Joi 20 septembrie 1956.