„S’a pierdut un geamantan”
„În drum spre Vatra Dornei, între Humor şi Câmpulung, s’a pierdut din maşină un geamantan cu mai multe lucruri, între cari şi două carnete de identitate pe CFR, pe numele Ghiceria şi Grigore Sotniţchi. Respectiva persoană, care e în posesia acestor lucruri, e rugată să le restituie la adresa Grigore Sotniţchi, Protodiacon, Suceava, obţinând pentru aceasta o recompensă frumoasă”.
„Cuvântul Ţărănimii”, Anul VIII, nr. 89, Septembrie 1929.
„Femeile din regiunea noastră”
„Femeile care nasc şi cresc mulţi copii se bucură de multă preţuire. Li se acordă diferite distincţii şi medalii, premii şi ajutoare de stat. Numai în acest an, 74 de mame au fost distinse cu titlul de <Mamă eroină>, iar 292 au primit medalia <Gloria maternă> clasa I-a. De la 1 ianuarie la 1 iulie a.c. 6043 femei din regiunea noastră au primit ajutoare familiale de stat în valoare totală de 1.698.175 lei”.
„Zori Noi”, Anul XI, nr. 2749, Suceava, Septembrie 1956.
“Hanul din comuna Drăguşeni”
„La intrarea în regiunea Suceava, pe partea dreaptă a drumului european 20, în comuna Drăguşeni - Fălticeni, zac în totală paragină dar neuitate pentru că figurează în nişte scripte colbuite de vreme, rămăşiţele unui han cu un vechi renume. Se aminteşte de existenţa lui într-un document încă de prin 1783. Indiferent dacă i se spunea Hanul lui Ştefăniţă Vodă sau Hanul lui Cuza, starea în care se află acest han ne îndeamnă la aduceri aminte. Şi nu orice fel de aduceri aminte, ci din acelea din vremurile lui bune şi încă dintre cele înmiresmate cu parfum de Cotnari, cu fleici şi frigărui unse cu mujdei. Sutele de ani care s-au scurs i-au determinat pe oamenii din comună să ceară în 1963 sau demolarea ruinelor, sau transformarea lor în indiferent ce numai să nu rămînă ca o casă a nimănui, lîngă drumul mare”.
„Zori noi”, Anul XXII, nr. 6131, Suceava, Sîmbătă 2 septembrie 1967.