„La gimnasiul din Suceava”
„Dl. deputat Des Loges insistă asupra anomaliei că la gimnasiul superior gr.or. din Suceava nu este sistemisat un post de profesor pentru gimnastică şi desemn şi nu este nici un profesor pentru limba franceză şi stenografiă. Arătând deosebita importanţă a acestor discipline, propune nişte resoluţiuni în direcţiunea ca acest institut să se sistemiseze posturi de profesori pentru gimnastică, desemn, stenografiă şi limba franceză”.
„Patria”, Anul III, nr. 262, Cernăuţi, Duminecă în 11/23 Aprile 1899.
„La insistenţa cămătarilor...”
„Cunoscuţii cămătari din Rădăuţi, Neuberger, tata şi fiu, au cumpărat în licitaţie gospodăria lui Lazar Isopescu din Frătăuţi. Cumpărătorii au cerut imediata predare a gospodăriei. Toate rugămintele lui Isopescu de a amâna imediata predare până după sărbătorile Paştilor, pentru a putea petrece pentru ultima dată aceste sărbători în casa şi gospodăria părintească, au rămas zadarnice. La insistenţa cămătarilor numiţi s’a hotărât comisia pentru predarea gospodăriei pe una din zilele trecute”.
„Patria”, Anul V, nr. 29, Cernăuţi, Joi 14 Aprilie 1910.
„De ce <nu avem>?”
„În cazul unor produse invariabilul <nu avem> este folosit mereu mai frecvent. Se răspunde astfel cînd sînt solicitate drojdia de bere, muştarul, mazărea conservată, scorţişoara, enibaharul, lămîile etc. Şi pentru că aceste mărfuri au devenit, în ultimul timp, o rară prezenţă, magazinele sînt luate cu asalt cînd, la intervale apreciabile de vreme, ajung la cumpărători anumite cantităţi. Lucrătorii din comerţ nu ştiu cît este de neplăcut să aştepţi ore în şir, la rînd, pentru a obţine o jumătate de pachet de drojdie sau un kilogram de lămîi?”.
„Zori Noi”, Anul XXIII, nr. 6634, Suceava, Marţi 15 aprilie 1969.