„Învăţământul gimnasticii”
„Gimnasiul din Suceava posede şi o sală de gimnastică întocmită cu toate acareturile necesare, prin urmare se află la Suceava toate cerinţele pentru întroducerea gimnasticei ca object obligător, precum s’a şi întrodus gimnastica la iniţiativa consiliului şcolar al ţării şi la gimnasiul superior din Cernăuţi, unde se cheltuiesc aproape 3000 florini anual pentru învăţământul de gimnastică...Învăţământul gimnasticii îi prepară oareşi-cum pe studenţii din şcoalele mijlocii şi pentru serviciul militar; asta o dovedesc toate şcoalele voluntarilor, cari se recrutează din şcoalele medii; cei mai buni soldaţi sunt aceia cari au cercetat în şcoalele medii şi gimnastica”.
„Patria”, Anul II, nr. 103, Cernăuţi, Martie 1898.
„Crainicul Cetăţii”
“Revista plaiurilor sucevene, după un an de tăcere, îşi va relua apariţia în cursul lunii Martie. Cum greutăţile financiare - pentru apariţie - sunt foarte mari, dat fiind că acest număr va fi şi mai voluminos, facem un călduros apel către toţi sucevenii, în special intelectuali, tineret, să-şi achite abonamentul sau să trimită o cât de mică sumă pentru tipărirea acestui număr. Colaborează mai mulţi intelectuali suceveni, iar materialul documentar şi literar este întovărăşit de multe clişee caracteristice pitorescului sucevean. Sumele se trimit la redacţia <Crainicul Cetăţii>, Gara Burdujeni, pavilionul nr. 16”.
„Suceava”, Anul II, Nr. 26, 15 Martie 1936.
„Importante realizări”
„Pentru îmbunătăţirea sistemului de achiziţii şi contractări, organele URCC din Cîmpulung au luat o serie de măsuri, printre care şi înfiinţarea de centre de achiziţii şi contractări în fiecare comună. În felul acesta munca achizitorilor a fost mult uşurată reuşindu-se să se achiziţioneze importante cantităţi de produse ca: 348 tone fîn, 22.000 kg cartofi, 30.000 kg fier vechi, etc. Cu un număr de producători au fost încheiate contracte în vederea livrării unor cantităţi de 3.428 kg lînă, 200 kg miere de albine şi alte produse”.
„Zori Noi”, Anul XI, nr. 2896, Suceava, Martie 1957.