„Învăţătorimea”
„Învăţătorimea este prea răsleţită, prea desconcentrată şi lăsată în grija Sântului. Mai ales posiţiunea învăţătorilor noştri români este de tot tristă. Necomplet pregătiţi în pedagogie şi întraţi în viaţă, espuşi cu desăvârşire volniciilor consiliilor şcolare şi satrapilor districtuali, învăţătorii noştri au ajuns atât de departe încât liniştit putem dice că puţinii cari au ajuns fideli naţiunei, de abia pe furiş îşi pot cultiva sentimentele lor naţionale, ear’ pe cei mai mulţi i-a svântat naţionaliceşte cu desăvârşire duşmănoasa administrare a ţării”.
„Patria”, Anul II, nr. 103, Cernăuţi, Vineri 6/18 Martie 1898.
„Asociaţia cooperatistă”
„Asociaţia cooperatistă Suceava, în dorinţa de a-şi mări numărul membrilor cu capital social şi de a da un nou avânt activităţii cooperatiste de promovare naţională pe teren economic, face apel la toţi binevoitorii şi sprijinitorii cooperaţiei, adresându-se tuturor categoriilor sociale, preoţi, învăţători, agricultori, comercianţi, meseriaşi etc, ca să se înscrie ca membrii în cooperativă. Partea socială este de 1000 lei. În caz că asociatul nu are putinţa de a vărsa întreaga parte deodată, ea se poate vărsa în 2-3 rate lunare. Rostul cooperativei este de a organiza desfacerea produselor gospodăriilor asociaţilor, în general a celor ţărăneşti, prin mijloacele cele mai potrivite şi cu preţurile cele mai avantajoase”.
„Suceava”, Anul I, Nr. 11-12, Martie 1935.
„Brigăzile de tractoare”
„Fila calendarului arată ziua de 15 martie, dată la care brigăzile de tractoare ale SMT-urilor urmează să plece spre gospodăriile colective şi întovărăşirile agricole pentru ca, deîndată ce timpul va îngădui, să înceapă lucrările agricole în cîmp. Încă din zorii zilei, duduitul puternic al motoarelor a umplut curtea staţiunii. Iată-le! Aliniate ca pentru paradă, KD-urile, LANTZ-urile, IAR-urile şi MTZ-urile, iar în fund plugurile, grapele, polidiscurile, semănătorile, bine reparate, aşteaptă momentul plecării”.
„Zori Noi”, Anul XI, nr. 2898, Suceava, Marţi 19 martie 1957.