„Credinţe poporale bucovinene”
„Codile de usturoiu sau de ceapă cari au fost legate cunună, după ruperea usturoiului sau a cepei, se aruncă în drum, credându-se c’apoi vor rodi acele legume în vara viitoare.
Ciucălăii, cari s’au lăsat de seminceri, după ce s’au desfăcut grăunţele, nu se ard, ci se aruncă în drum, credându-se că, la din contra, păpuşoii în anul viitoriu vor avea tăciune.
Cojile de oue din cari au ieşit pui se strâng la un loc ş’apoi se aruncă afară, credându-se c’apoi se vor ţine puii la un loc”.
„Gazeta Bucovinei”, Anul IV, nr. 97, Cernăuţi, Joi 8/20 Decemvrie 1894.
„Cai de curse”
„Gospodăria de stat Rădăuţi a fost specializată pentru creşterea cailor de curse. În anul acesta GAS Rădăuţi urmează să livreze 4 cai la hipodromul republican, 3 la federaţia română de călărie, 7 la asociaţia sportivă <Recolta>, etc. Mulţi dintre caii crescuţi şi dresaţi la această gospodărie au participat la concursuri naţionale şi internaţionale de călărie cîştigînd preţioase trofee”.
„Zori Noi”, Anul XIV, nr. 3744, Suceava, Sîmbătă 19 decembrie 1959.
„Primul bloc din prefabricate”
„În cadrul ansamblului de locuinţe George Enescu 1, care constituie o nouă poartă, cea de vest, de intrare în municipiul Suceava, a început să se contureze silueta primului bloc de 100 de apartamente. Semnificaţia deosebită a acestei construcţii rezidă în faptul că ea marchează debutul unui nou sistem, cel bazat pe folosirea panourilor mari, prefabricate, în construcţie”.
„Zori Noi”, Anul XXVI, nr. 7459, Suceava, Decembrie 1971.