„Ţeranii noştri”
„Ţeranii noştri au sărăcit cu totul în timpul aşa numitului <progres economic>, pentru că nu numai tot venitul muncii lor dară şi capitalul carele îl aveau în pământ au fost înghiţit de camete. Aceste urmări funeste au fost început a fi paralisate prin negoţul cu vite ce’l făceau cu România, căci cumpărau vite eftine în România, lucrau cu dânsele pământul ce li-a rămas, şi apoi le vindeau cu oarecare câştig. Libera comunicaţiune cu România li-a ajutat mai mult decât legile făcute altmintrea cu intenţiune bună în contra cămătăriei, dară carile au putut să fie numai paliative în contra stoarcerii lor prin camete în decurs de mai bine de un deceniu”.
„Revista Politică”, Anul II, nr. 2, Suceava, 1887.
„Politicianismul şi bacalaureatul”
„La Suceava au fost repartizaţi şi candidaţii din Fălticeni, fiind în număr mai mic decât cei ai Sucevei. Ce s’a întâmplat însă! În ziua de Sânzâieni, în jurul examenului deci, când candidaţii din Fălticeni veniseră deja la Suceava, soseşte o telegramă de la Bucureşti, aducând la cunoştinţă că examenul de bacalaureat se va ţine la Fălticeni. Atât comisiunea cât şi candidaţii au rămas consternaţi”.
„Vremea Nouă”, Anul I, nr. 1, Iulie 1930.
„<Atlantic> de contrabandă”
„Un individ străin de legile şi moravurile noastre îşi întinsese taraba, cu unele produse pe care le vindea pe sub mînă, chiar printre legumele desfăşurate în piaţa oraşului Rădăuţi. Oferea o frumoasă colecţie de ceasuri <Atlantic> trecute prin contrabandă. Sub elasticul ciorapului avea nu mai puţin de 6681 lei obţinuţi din vînzarea unor ceasuri şi baticuri. A recunoscut pe loc că a... voalat diapozitivul posturii de turist şi a admirat iscusinţa cu care au acţionat organele noastre de ordine”.
„Zori Noi”, Anul XXV, nr. 7319, Vineri 2 iulie 1971.