„Şcoala de fetiţe din Siret”
„Siretiul este un oraş unde elementul românesc e destul de numeros. Cu toate aceste nu-s învăţătoriţe române la acest institut pentru a cărui susţinere contribue şi Românii. În şedinţa din urmă a consiliului şcolar districtual din Siret era la ordinea zilei şi ocuparea acestui post. Partisani şi unelte ale lui Omelian au propus solo pe d-şoara Gibisch din Rădăuţi. Aceasta e o polonă şi n’are cualificarea recerută din limba română, precum n’o au în mod perfect nici celelalte învăţătoriţe de la acest institut”.
„Gazeta Bucovinei”, Anul V, nr. 34, Cernăuţi, Dumineca 8 Decemvre 1895.
” Taxa pe cifra de afaceri”
„Proiectul de aplicare a taxei asupra cifrei de afaceri, alcătuit de oficiul de studii, arată felul cum se va aplica această taxă în viitor. Proiectul prevede ca la întreprinderile mari taxa se va aplica asupra facturilor, iar la întreprinderile mici taxa urmează a se aplica asupra unităţilor de măsură şi cu cotele stabilite”.
„Cuvântul Ţărănimii”, Anul VIII, Nr. 117, Decemvrie 1929.
„Noi spaţii comerciale în Suceava”
„Asemenea multor oraşe ale patriei, Suceava era pînă acum cîţiva ani un simplu centru administrativ cu case vechi, înnegrite de vreme şi cu străzi înguste, prăfuite. La blocul turn sucevenii vor avea o surpriză: la parter o braserie, iar la mezanin o cofetărie. În partea opusă, în faţa blocului turn, se va deschide un restaurant cu o pergolă. La subsolul restaurantului se va da în folosinţă crama Sucevei...mai departe va fi instalată o unitate CEC, apoi Farmacia nr. 1, un magazin de galanterie, biroul de voiaj CFR şi în sfîrşit agenţia ONT Carpaţi”.
„Zori Noi”, Anul XVIII, nr. 4974, Suceava, Sîmbătă 7 decembrie 1963.