„Trăsnit de fulger”
„Din Suceava ni se scrie, cu data de 3 a l. c: <Eri după amiadi, a cădut în Suceava şi împrejurime o ploaie torenţială amestecată cu puţină grindină. Servitoriul locotenentului pensionat Schmidt, reîntorcându-se din ţarina Sf. Ilie acasă, a fost trăsnit de fulger; oamenii trecători l’au găsit mort>”.
„Gazeta Bucovinei”, Anul I, nr. 11, Cernăuţi, Joi 6 Iunie 1891.
„Corul bisericesc din Rădăuţi”
„Oraşul Rădăuţi, deşi mai mare decât Suceava, cu resurse materiale şi spirituale mai accentuate, se prezintă, sub raportul artistic-cultural, anemic de tot. Faptul acesta se datoreşte probabil lipsei unei tradiţii culturale, sau, poate, politiciamismului. Oricum, în această secetă culturală rădăuţeană, există o oază de unde ţâşneşte viaţă vie: e Corul bisericesc de sub conducerea d-lui Mihai Bodnariu, care munceşte, fără preget, organizând concerte, făcând excursii şi organizând şezători culturale şi în alte centre. Ba, în 1934, ne-a surprins – lucru inedit de altfel – cu reprezentarea operei „Craiu Nou”, Va să zică, un cor de plugari a reuşit să dea un spectacol îngrijit de operetă. E lăudabil”.
„Suceava”, Anul II, Nr. 39, 18 iunie 1937.
„Combinatul forestier <A V-a aniversare a R.P.R.>” din Fălticeni
„În hala de gatere, în depozitul de buşteni sau în secţia de butoaie de la Combinatul forestier
<A V-a aniversare a R.P.R.> din Fălticeni, gateriştii, circulariştii şi pendulariştii se străduiesc, ca prin respectarea normelor tehnice, să asigure o creştere a randamentului la cherestea şi a procentului de cherestea de calitate superioară. Rezultatele în întrecerea socialistă dovedesc capacitatea colectivului de a pune în valoare noi rezerve. Prin creşterea randamentului până la 67,3 la sută s-au economisit în luna mai 123 m.c. buşteni”.
„Zori Noi”, Anul XIV, nr. 3885, Suceava, Sîmbătă 4 iunie 1960.