„Nou medic român la Suceava”
„Dl. Dr. Teofil Lupu, care a făcut o praxă mai îndelungată în spitalurile din Viena, s’a stabilit în Suceava cu dorinţa de a’şi pune cunoştinţele sale medicale şi în serviciul poporului român din acel oraş şi din giur, care atât de mult simte trebuinţa unui medic conştiincios şi de neamul său”.
„Gazeta Bucovinei”, Anul VI, nr. 49, Cernăuţi, Joi 20 Iunie 1896.
„<Şatropia> de la Liceul din Vatra Dornei”
„Ca să se ştie cum gospodăresc liberalii şi în şcoală, aducem la cunoştinţa publicului următorul caz de la liceul din Vatra Dornei. Examenele în scris, pentru elevii particulari, erau fixate pentru 6-15 Februarie a.c. Conform regulamentului, orarul tezelor trebuia publicat cu 10 zile înainte de începerea examenelor. Domnul Ivanovici însă publică orarul abia în ziua de 4, făcând câte 2 obiecte pe zi. Dar examenele durează prea mult şi d-l Ivanovici pierde diurnele ca senator, căci uitasem să spunem că nimeni altul decât d-sa, era - contrar legilor în vigoare - preşedintele comisiei examinatoare. Ce să facă bietul om? Schimbă luni, pe 6, orarul şi fixează câte trei teze la zi, şi chiar începând cu ziua următoare. Evident că elevii nu au putut lua cunoştinţă de modificarea orarului şi au venit nepregătiţi la şcoală”.
„Cuvântul Ţărănimii”, Anul VII, nr. 27, 17 iunie 1928.
„Mecanicii”
„Alături de gateriştii, circulariştii şi sortatorii de la Fabrica de cherestea din Gura Humorului, o contribuţie importantă în îndeplinirea angajamentelor luate în întrecerea socialistă o aduc şi mecanicii atelierului de reparaţii şi întreţinere. Ei veghează în permanenţă ca utilajele şi mecanismele să funcţioneze din plin, lucrează cu pricepere la montarea noilor utilaje cu care este dotată fabrica”.
„Zori Noi”, Anul XIX, nr. 5458, Suceava, Miercuri 30 iunie 1965.