Rachiu la alegeri
„În Udeşti de zece ani şi mai bine n’a curs la nici o alegere vre-un strop de rachiu. De data asta însă mulţămită partidului <din vale> cu lista de mai sus, s’a văzut şi acest urât lucru, spre mai marea durere a celor cinstiţi. Şi aceasta sub patronajul direct al celui mai autorizat a pune stavilă unui început de rătăcire ca cel amintit”.
„Patria”, Anul V, nr. 33, cernăuţi, Joiu 28 Aprilie 1910.
“Şcoala Sucevei”
„Oraşul Suceava este centrul culturii româneşti din vechime. La şcoala Sucevei s’au creat caracterele naţionaliste ale tuturor conducătorilor Bucovinei, de pe timpul stăpânirii străine şi de azi. Acest monument de artă românească şi cultură naţională continuă a fi animat şi azi de o pronunţată activitate culturală...În fiecare săptămână se ţin în sala primăriei câte 2 conferinţe de către membrii societăţilor şi de către personalităţile marcante din alte oraşe. Din fondurile adunate de aceste societăţi se ridică monumente de artă, cum este bustul lui Ciprian Porumbescu, ridicat de societatea cu acelaşi nume, şi cel al lui Simion Fl. Marian, ce se va ridica în anul 1935 de <Ateneul Român> şi se dau ajutoare băneşti copiilor sărmani merituoşi”.
„Gazeta Bucovinenilor”, Anul II, Nr. 12-13, 15 Aprilie, 1935.
Fabrica de lactoză din Vatra Dornei
„La 25 aprilie 1957, fabrica de lactoză şi produse lactate superioare din Vatra Dornei a elaborat prima şarjă de lactoză în cantităţi industriale. În cinstea zilei de 1 Mai, această nouă şi modernă întreprindere a început să producă la întreaga capacitate. Înzestrată cu utilaj de înaltă tehnicitate şi 3 laboratoare, fabrica prelucrează zilnic peste 15.000 litri lapte, pe care-l transformă treptat, potrivit procesului tehnologic, în schweitzer, lapte pasteurizat şi lactoză”.
„Zori Noi”, Anul XI, nr. 2932, Suceava, Sîmbătă 27 aprilie 1957.