Din proiectul de lege contra beţiei (I)
„În comune cu locuitori până la 500 se poate conferi numai una concesiune pentru vândarea în detail a beuturi spirituoase arse; în comune mai mari se poate conferi câte o atare concesiune de câte 500 de locuitori...În comune însă, carile sunt adese visitate de streini, să nu se considere la aflarea numerului proporţional hotărât mai nainte profesiunile pentru adăpostirea streinilor pentru oferirea de bucate şi cafea, la care vândarea de beuturi spirituoase arse ocupă numai un loc secundar...Excepţional poate guvernul provincial în casuri îndeosebi vrednice de consideraţiune să deie atari concesiuni pentru vândarea în detail şi peste numerul proporţional hotărât pentru comuna respectivă”.
„Revista Politică”, Anul II, nr. 12, Suceava, 1 Noemvre 1887.
Ştiri din Cernăuţi
„Ştirile răspândite de unele jurnale de peste hotare cum că oraşul Cernăuţi ar fi pătimit în urma bombardării din partea Ruşilor nu se confirmă. Au căzut asupra oraşului de tot numai 8 şrapnele, dintre care numai 3 au explodat, fără să fi produs daune mai mari şi fără să fi pricinuit victime de oameni. Ţintele obuzelor duşmanului erau bateriile noastre; asemenea, nu este adevărat că acestea ar fi fost postate pe piaţa principală a oraşului. Atât biserica Paraschivei, cât şi reşedinţa mitropolitană au fost scutite de obuzele Ruşilor”.
„Viaţa Nouă”, Anul III, nr. 146, Noiembrie 1914.
„Din fondul întreprinderii”
„Pe strada V.I. Lenin din oraşul Rădăuţi se construieşte din fondul Fabricii de spirt un bloc muncitoresc cu 4 apartamente. Până-n prezent s-au executat lucrările de fundaţie şi s-a procurat o bună parte din materialele necesare construcţiei. Iniţiativa construirii unui bloc muncitoresc din fondul întreprinderii a fost preluată şi de Întreprinderea regională forestieră cu sediul în Rădăuţi”.
„Zori Noi”, Anul XIII, nr. 3403, Suceava, Marţi 11 noiembrie 1958.