„Mulţămită publică”
„D-nii Constantin Mîrza şi George cav. de Popovici, proprietari mari în Stroesci, au binevoit ca în tot anul dela înfiinţarea societăţii <Şcoala română> să ofereze şi în anul acesta, pentru binele societăţii, câte cincideci de florini. Pentru acest act generos li se aduce Domnielor Sale mulţămita cea adâncă din partea Comitetului societăţii. Suceava, 12 Noemvre 1887”.
„Revista Politică”, Anul II, nr. 13, Suceava, 15 Noemvre 1887.
„Serbările desvelirii Monumentului Unirii”
„În ziua de 11 Noemvrie 1924 s-au împlinit şase ani de când soldaţii viteazului Rege Ferdinand au pus piciorul pe pământul Bucovinei, rupând pentru vecie lanţurile de robie pe cari Românii din acest pământ scump al nostru le-au purtat un secol şi jumătate...Anul acesta au avut loc în oraşul nostru, în ziua de 11 Noemvrie, serbări cu un cadru mai măreţ pentru că în această zi s-a dezvelit, în piaţa Unirii din Cernăuţi, Monumentul Unirii, care va povesti generaţiilor ce vor veni de actul sfânt din ziua de 11 Noemvrie 1918 şi de trăinicia eternă a elementului românesc în acest colţ de ţară”.
Calendarul „Glasul Bucovinei”, Cernăuţi, 1925.
„Cu botul maşinii”
„Din iniţiativa serviciului de circulaţie al Direcţiei regionale de miliţie, în centrul oraşului Suceava a fost afişat un panou cu caracter educativ-cetăţenesc intitulat <Cu botul maşinii>. Panoul expune mai multe fotografii luate la locul accidentelor de circulaţie survenite în ultimul timp în diferite puncte ale regiunii. Fotografiile sînt însoţite de texte explicative care arată cauzele şi natura acestor accidente. În lupta împotriva beţiei, a vitezei excesive şi a încălcărilor regulilor de circulaţie de către unii conducători auto, expunerea unor asemenea panouri instructive constituie mijloace eficace folosite de organele miliţieneşti de circulaţie în prevenirea accidentelor şi educarea cetăţenilor”.
„Zori Noi”, Anul XIII, nr. 3404, Suceava, Miercuri 12 noiembrie 1958.