„Serbarea zilei onomastice a Maiestăţii Sale Împăratul nostru”
„Serbarea zilei onomastice a Maiestăţii Sale Împăratul nostru s-a petrecut în oraşul Suceava, la biserica Sf. Mare Mucenic Georgie, unde se află moaştele Sf. Mare Mucenic Ioan cel Nou, în mod foarte solemn...Toate corporaţiunile de oficiali din Suceava şi Iţcani, apoi corpul ofiţerilor staţionaţi în Suceavă, precum şi tinerimea studioasă de la toate instituţiile de învăţământ din Suceavă, conduse de profesorii respectivi, luară parte la această solemnă serbare patriotică”.
„Revista Politică”, Anul III, nr. 19, Cernăuţi, 15 Octomvre 1888.
„Foc pus”
„O mână criminală, până’n prezent necunoscută, a dat foc în noaptea de 17 Octombrie a.c., la ora 1, 00, gospodăriei directorului şcolar Dionisie Cijeschi, din satul Băineţ, judeţul Rădăuţi. Au ars o şură, plus toată păşunea de 7 vite, unelte şi acarete agricole, 50-60 m. st. lemn de construcţie, 3 şoproane, 1 grajd etc., pagubă evaluată la cam 200.000 lei, toate neasigurate, deci bietul păgubaş a rămas sărac lipit pământului. Cercetările în această chestie se fac de către bravul şi harnicul şef al postului de jandarmi din comună”.
„Cuvântul Ţărănimii”, Anul IX, Nr. 25, 23 octombrie 1930.
„Luminatul străzilor”
„Cetăţeanul neprevenit, care s’ar încumeta să circule seara, la Suceava, pe vreuna din străzile: Mihai Viteazul, 6 Noiembrie, Sturza Vodă sau Zamca, riscă pur şi simplu să-şi rupă capul. Întâi din cauza întunericului, şi al doilea, pe unele străzi, din cauza grămezilor de pietroaie lăsate ici - colo, de către serviciul tehnic al Primăriei, pentru repararea acestor străzi. Să nu se creadă cumva că aceste străzi sunt lipsite de reţele electrice. Nu, sunt lipsite numai de becuri, în timp ce pe alte străzi sunt prea multe. De exemplu, în piaţa Karl Marx, unde pe o porţiune de numai 100-200 m, ard în fiecare noapte vreo 12 becuri”.
„Lupta Poporului”, Anul III, Nr. 379, 24 octombrie 1948.