Primarul sexagenar
„<Omul cu carte are patru ochi>, îmi spunea la un ospăţ dat de dânsul pentru realegerea sa de primar. Acest ţăran necult ţinu o cuvântare pentru a căror idei sănătoase şi frumos exprimate l’ar putea invidia mulţi oratori. El închină un păhar spre propăşirea învăţăturei sfârşind cu următoarele memorabile cuvinte: <În vremea mea era veacul întunericului, acuma e acel al luminei>. Pare că a fi rostit Dumnedeu de a doua oară cuvântul: să fie lumină, şi se făcu lumină. Ş’apoi moşneagul, necătând la cei 60 de ani pe cari îi purta pe spetele sale, se prinse cu unu de brâu pe care îl conduse cu un foc şi un avânt care mai că dedea de ruşine pe tinerii ce se ţineau de el. La acest danţ naţional luară parte aproape toţi invitaţii şi mai cu seamă membrii consiliului nou ales”.
„Revista Politică”, Anul II, nr. 11, Suceava, 15 Octomvrie 1887.
„Casa Naţională din Rădăuţi”
„Duminecă, 12 Octombrie 1924, în oraşul Rădăuţi are loc sfinţirea noii <Case Naţionale> şi deschiderea, în mod solemn, a noului târg. La aceste serbări participă dl. ministru I. Nistor”.
Calendarul „Glasul Bucovinei”, Cernăuţi, 1925.
„Cenuşăreasa” ansamblului „Ciprian Porumbescu”
„Ansamblul sucevean <Ciprian Porumbescu> este apreciat de oamenii muncii din regiune pentru frumuseţea şi nivelul artistic al spectacolelor sale. Pe drept cuvînt! Dar maşina care transportă recuzita (50171 SV), ca o cenuşăreasă, merge în urmă zdrăngănind din toate încheieturile. Tuşeşte, strănută, răsuflă greu. Iată ce constată controlul circulaţiei: lipsa semnalizatoarelor stînga-dreapta, joc la capetele barei de conexiune, lipsa frînei de mînă şi radiatorul spart. Ce vă faceţi tovarăşi dacă nu mai ajunge maşina la destinaţie? Pe cine mai aplaudă nerăbdătorii spectatori?”.
„Zori Noi”, Anul XX, nr. 5549, Suceava, Vineri 15 octombrie 1965.