„Sursa arsenioasă din Şara Dornei”
„La Şara Dornei, o comună depărtată care se află în apropierea frontierei austriace, pe ţărmul drept şi românesc a gârlei Şara şi pe o colină fără umbră, care deschide o panoramă încântătoare într-o vale romantică a Carpaţilor, se află o sursă limpede care isvorăşte dintr-o adâncime de un metru, tapisată şi acoperită cu petre. Acest isvor se pierde părăsit şi ignorat...De la apariţia publicaţiunei lui Haquet, editată de Raspe la Nuremberg, nu s-a găsit nimeni care să fi băgat în samă observaţiunile acestui voiajor ştiinţific, până ce doctorul Pribram, profesorul universităţii şi directorul institutului de chimie din Cernăuţi, a recunoscut în straturile acestei coline formaţiuni de auripigment, făcând pe această basă conclusiunea că aceste ape salubre trebuie să conţie arsen”.
„Revista Politică”, Anul III, nr. 15, 15 August 1888.
„Preţul grâului”
„Ne aducem aminte înainte de alegeri cum liberalii spuneau tot că ţărăniştii sunt vinovaţi că preţurile cerealelor au scăzut şi cum făceau aceşti domni promisiuni deşarte că, dacă vor fi aleşi deputaţi şi senatori, vor face la Bucureşti ca preţul grâului să urce. Astea le spuneau ei numai ţăranilor la sate. La oraşe însă, unde este puterea liberalilor, tot aceiaşi cuconi candidaţi promiteau înainte de alegeri că vor eftini pâinea precum, şi toate lucrurile ce cumpără orăşanul de la ţăran. Iată deci ce atitudine politică a avut şi are partidul liberal. O faţă la ţară şi alta la oraş”.
„Cuvântul Ţărănimii”, Anul X. Nr. 287, 16 August 1931.
Reducerea preţurilor
“Ministerul Comerţului a dat o decizie prin care localurile de consumaţie particulare din municipii, comune urbane şi staţiuni balneo-climaterice şi localurile de consumaţie ale Societăţii de stat pentru exploatarea restaurantelor şi hotelurilor sunt obligate să reducă cu cel puţin 30 la sută preţurile practicate şi comunicate prin listele de preţuri depuse la Direcţiile Comerciale Judeţene. Preţurile rezultate în urma acestei reduceri privesc toate consumaţiile preparate, urmând ca celelalte consumaţiuni să fie vândute la preţul de procurare la care se adaugă un beneficiu brut de 20 la sută”.
„Lupta Poporului”, Cotidian de informaţii şi atitudine democrată, Anul II, nr. 331, Suceava, Duminică 29 August 1948.