„Sănătatea poporaţiunei în România”
„Şi noi scim că regatul României este bântuit de pelagră, sifilis, alcoolism şi de alte boale grele, cari decimeadă poporaţiunea rurală în mod înfricoşat; cunoascem şi diferitele stabilimente ospitaliere judeţene şi comunale cât şi fondaţiunile private de natura acestora; cunoascem şi activitatea ambulanţelor militare rurale; dară toate încordările aceste, ce sunt îmbinate cu mare vărsare de părale, sunt şi trebuie să fie neputincioase, pentru că lipsesce în poporaţiune cu totul acţiunea sanării morale”.
„Revista Politică”, Anul II, nr. 4, Suceava, 1 Iuli 1887.
„Staţiunea balneo-climaterică Iacobeni”
„Staţiunea balneo-climaterică Iacobeni se deschide la 1 Iulie pregătindu-se, în stabilimentul nou construit, băi de apă sulfuroasă radioactivă şi băi de arnică cu adaosuri de sare şi cetină. Indicate la reumatism, gută, boli de piele, scrofuloză, fenomenală la ischias (sciatică); băile de arnică cu adaosuri sunt excelente pentru întremarea copiilor debili, rachitici, scrofuloşi, anemici şi pentru femei slăbite după naşteri grele şi avorturi. Sezon până la 30 septembrie. Restaurante şi locuinţe eftine, autocamioane, muzică, variate distracţii şi excursii”.
„Cuvântul Ţărănimii”, Organ al Partidului Naţional-Ţărănesc, Anul IX, nr. 193, Cernăuţi, Vineri 4 Iulie 1930.
Cu concursul ţărănimii muncitoare
„Căminul cultural din Vicov de Jos ca şi cel din comuna Suceviţa sunt aproape terminate mulţumită concursului larg dat de ţărănimea săracă şi mijlocaşă, mobilizată de organizaţiile de bază PMR în mari acţiuni de muncă voluntară. Ţărănimea muncitoare din comuna Vicov de Jos ca şi din Suceviţa a răspuns cu însufleţire la apelul Partidului venind în număr mare să ajute la terminarea cât mai grabnică a construcţiilor”.
„Lupta poporului”, Anul III, nr. 586, Luni 4 Iulie 1949.