„Inaugurări şi serbări în Bucovina”
„Luna viitoare, la 1 iunie a.c, dimineaţa, se desveleşte la Gura Humorului bustul regelui Ferdinand I. În această zi se inaugurează în acelaşi oraş preventoriul de boli de plămâni pentru studenţimea cernăuţeană”.
„Glasul Bucovinei”, Anul XIX, Nr. 4819, Mai 1936.
„Teroarea electorală începe”
„Nu în zadar judeţul Rădăuţi a fost fericit de d-l Argetoianu cu un prefect din Bucureşti, d-l Nae Slăvescu! Odată cu el guvernul a ţinut să se unifice şi în materie electorală. Deoarece a început a organiza prin sate bande de bătăuşi cari să împiedice propaganda electorală a opoziţiei. Astfel ni se comunică că bătăuşii guvernului au atacat la ieşirea din comuna Milişăuţi pe prietenii noştri Al. Stan, St. Percec, I. Vişan şi I. Dolinschi...Noi facem atent guvernul asupra primejdiei ce o reprezintă pentru ordinea publică anumea metodele electorale şi-l somăm să renunţe la ele deşi ştim că la Ministerul de Interne este cinicul Argetoianu”.
„Cuvântul Ţărănimii”, Anul X, Nr. 273, 17 Maiu 1931.
„Când îşi face loc nepăsarea”
„Ca orice iubitor al fotbalului mă găseam şi eu duminică 13 mai a.c. pe stadionul <23 August> din Suceava unde avea să se desfăşoare meciul de fotbal între echipele <Flacăra Roşie> Suceava şi <Metalul 1 Mai> Ploieşti. În deschidere urmau să se întîlnească echipele de juniori ale colectivei <Flamura roşie> Suceava şi <Flamura roşie> Buhuşi. La apariţia acestor echipe pe teren, jucătorii ambelor echipe erau îmbrăcaţi în tricouri de aceiaşi culoare, fapt care după regulament obligă echipa gazdă să-şi schimbe echipamentul...Din păcate însă, conducerea colectivului <Flamura roşie> Suceava nu a luat măsurile cuvenite pentru ca juniorii să-şi poată schimba ţinuta în timpul prevăzut de regulament ceea ce a pus tinerii noştri jucători într-o situaţie neplăcută. Frământaţi să nu depăşească limita timpului prevăzut de regulament pentru începutul jocului, aceştia s-au îmbrăcat cu ce au apucat, tricouri albe, roşii, etc. Nereuşind să se prezintă în echipament uniform în timp regulamentar, juniorii au pierdut meciul prin forfait în favoarea oaspeţilor cu scorul de 3-0...Socotesc că colectivul <Flamura roşie> Suceava are datoria să analizeze acest caz şi să tragă la răspundere vinovaţii”.
„Zori Noi”, Anul X, Nr. 2640, 17 Mai 1956.