„Cămine culturale noi în judeţul Rădăuţi”
„Activitatea căminelor culturale, prin stăruinţele conducătorilor se îndreaptă şi spre pătura ţărănească. Pentru ridicarea nivelului cultural al sătenilor trei cămine culturale din judeţ şi-au inaugurat recent cursurile ţărăneşti anume: căminul cultural <Petrişorul> din Horodnic de Sus, căminul cultural <Alexandru cel Bun> din Vicov de Jos şi căminul cultural <George Tofan> din Bilca. La aceste cursuri au participat foarte mulţi săteni şi gospodine, cari au rămas încântaţi de binefacerile cu care îi învredniceşte căminul lor cultural.
La Vicov de Sus, cursurile s’au deschis în prezenţa domnului Filimon Rusu, preşedintele Asociaţiei Învăţătorilor din Rădăuţi, care a vorbit despre <Importanţa căminelor culturale şi ale cursurilor ţărăneşti>”.
„Suceava”, Anul II, nr. 420, Aprilie 1940.
„Deservirea populaţiei”
„Colectivul atelierului mecanic din cadrul întreprinderii de industrie locală <Rarăul> Cîmpulung efectuează diferite reparaţii pentru deservirea populaţiei. Aici există o secţie de reparat motociclete, diferite maşini de uz casnic etc. Pentru a satisface în mai mare măsură cerinţele populaţiei, au fost luate o seamă de măsuri în scopul lărgirii activităţii atelierului mecanic creîndu-se astfel posibilitatea de a se executa şi alte lucrări. Astfel, în prezent se procură piesele şi materialele necesare construirii unei băi de nichelat diferite obiecte metalice. De asemenea, urmează să se construiască un cuptor pentru turnarea unor piese din bronz”.
„Zori noi”, Anul XV, nr. 4143, Suceava, Aprilie 1961.