„Din Câmpulung ni se scrie că, după un restimp mai îndelungat, s-a dat earăşi o representaţie teatrală din partea diletanţilor din localitate, care s’a sfârşit cu o petrecere de dans foarte animată. La representaţiunea teatrală au luat parte atât dame române cât şi germane, şi toate au escelat prin jocul lor minunat şi prin înfăcişarea lor amabilă. În limba română s’a esecutat piesa ‘Cinel-Cinel’, operetă de V. Alecsandri, ear în limba germană comedia ‘Dr. Muler’ de Fredro. Amândouă piesele au fost executate minunat de bine şi au produs cea mai vie mulţumire în public”.
„Revista Politică”, Anul I, Suceava, Februar 1887.
„Presa de ulei”
„La secţia de presă ulei a întreprinderii de industrie locală ‘Producţia’ Suceava vin în fiecare an sute de ţărani colectivişti din regiunea noastră, ba chiar şi din părţile Hîrlăului şi din Tg. Neamţ pentru prelucratul seminţelor de floarea soarelui. Colectivul de muncă de aici realizează succese însemnate. Numai în luna ianuarie s-a prelucrat o cantitate de 5.000 kg sămînţă, mai mare decît cea planificată, dîndu-se totodată produse de calitate”.„Zori noi”, Anul XVI, nr. 4416, Suceava, Duminică 18 februarie 1962.
„Serviciul piese de schimb din cadrul UCECOM Suceava”
„Tehnicienii au semnalat că desele fluctuaţii de tensiune a curentului electric antrenează deteriorarea (arderea) tuburilor electronice şi cinescopice, rezistenţelor, condensatoarelor, difuzoarelor existente la aparatele de radio şi televizoare. Nu ne referim numai la oraşul Suceava, ci şi la Rădăuţi şi Fălticeni unde au fost înregistrate multe asemenea reclamaţii. Calcule temeinice au stabilit necesarul de piese de schimb pentru televizoarele aflate în termenele de garanţie. Anul trecut acestea au fost (nu ne referim la toate, ci doar la cîteva repere) deficitare. A intervenit imprevizibilul sub forma tensiunii inconstante a curentului electric şi au crescut mult solicitările de tuburi electronice”.
„Zori noi”, Anul XXV, nr. 7209, Suceava, Miercuri 24 februarie 1971.