„Comisiunea de calificare a chelnerilor a terminat lucrările astfel că Inspectoratul Muncii va începe controlul tuturor întreprinderilor spre a se asigura dacă toţi chelnerii din regiune posedă cărţile de capacitate.
Cei ce nu vor poseda o asemenea carte vor fi scoşi din servicii, iar patronii pedepsiţi pentru că ţin în serviciu chelneri fără acte de calificare, căci nimeni nu poarte fi chelner dacă nu îndeplineşte obligaţiunile cerute de legea meseriilor, ca şi oricărui meseriaş lucrător”.
„Glasul Bucovinei”, Anul XVIII, 23 Octombrie 1935.
„'Specialităţi' la TAPL” (II)
„O vizită inopinată prin bucătării, la baruri, etc., e plină de surprize neplăcute. Bufetiera de la restaurantul <Suceava> serveşte salatele luîndu-le cu mîna din borcane, de parcă n-ar exista linguri. La ospătărie, tacîmurile, pretinse a fi spălate, au pete de grăsime, întrucît spălatul a rămas pe seama tovarăşei care în acelaşi timp este şi grataragiu. Bufetul <Mestecăniş> îţi oferă piftie pe care s-a scurs apa de la frigider, mititei plini de scrum. La <Plăcintărie>, uneori, nu se respectă gramajul. Regulile de igienă în laboratorul acestei unităţi sînt total ignorate. Domneşte aici o amestecătură de lăzi, sticle goale, vase cu aluat, carne tocată, hîrtii care au fost folosite la servirea plăcintei”.
„Zori noi”, Anul XX, nr. 5560, Suceava, Joi 28 octombrie 1965.