„Precum îşi schimbă baba Dochia cojoacele...”
„Presidenţii ţării, la noi în Bucovina, se schimbă precum îşi schimbă baba Dochia cojoacele, de multe ori şi cu oameni ale căror sentimente naţionale gravitează peste linia de demarcaţiune dintre Austria şi Prusia. Dacă va depinde şi pe viitor ocuparea posturilor la direcţia fondului religionar numai de voinţa preşedinţilor ţării, apoi ne putem trezi într-o bună dimineaţă cu chinezi aduşi de prusieni din porturile maritime de curând ocupate. Ajuns-am doară dilele acelea că, la şcoale cu limba de propunere română, se aduc simpli rotari din Prusia ca profesori, fără ca să li se ceară măcar declararea că vor stărui să obţină indigenatul austriac!”.
„Patria”, Anul II, nr. 107, Cernăuţi, Duminică 15/27 Martie 1898.
„Abateri ale unui fost prefect”
„În ziua de 27 Februarie a.c. a avut loc şedinţa consiliului de administraţie al <Federalei> care a înlocuit pe preşedintele ei, dl. Dumitru Cojocariu, fost prefect, pentru unele grave abateri de la îndatoririle unui adevărat cooperatist. În ziua de 28 Februarie a.c. Consiliul de administraţie a silit pe dl. Cojocariu, în faţa poliţiei şi a organelor de inspecţie ale Institutului Naţional al Cooperaţiei, să predea depozitul de spirt, proprietatea <Federalei>, care până în acest moment fusese exploatat în mod abuziv în folosul excesiv al unui consorţiu, în fruntea căruia se găsea dl. Cojocariu”.
„Suceava”, Anul I, nr. 51, 5 Martie 1939.
„Noutăţi din magazine”
„În afara magazinelor noi, care s-au deschis de curînd în oraşul Suceava, numeroase magazine din cele vechi sînt renovate şi dotate cu mobilier modern. Astfel, nu de mult, magazinul de încălţăminte uşoară de pe strada Karl Marx a fost înzestrat cu mobilier modern. Cu prilejul <Lunii albiturilor>, care s-a desfăşurat între 1- 29 Februarie, magazinele textile numărul 1 şi 2 din oraşul Suceava, <Magazinul noutăţilor> din cartierul Iţcani şi magazinul <Ţesături> din cartierul Burdujeni au pus în vînzare diferite sortimente de ţesături de bumbac pentru garnituri de pat şi lenjerie”.
„Zori Noi”, Anul XVIII, nr. 5030, 12 februarie 1964.