Preşedintele PDL al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat la alegerile locale din 10 iunie, a avut o întâlnire de suflet cu locuitorii comunei Botoşana, comuna sa natală. Întâlnirea s-a consumat la Căminul cultural, într-o sală arhiplină, alături de Gheorghe Flutur aflându-se candidatul democrat-liberalilor la Primăria Botoşana, primarul în exerciţiu Ioan Ghiaţă. Flutur a ţinut să le amintească oamenilor că în mandatul său lucrurile s-au mişcat bine în Botoşana şi că s-au făcut investiţii în dezvoltarea localităţii la care nimeni nu visa în urmă cu patru ani de zile.
Flutur a declarat: „Merg foarte mult prin judeţde aceea nu puteam să nu vin şi la mine acasă să vă salut. Mă uit la dumneavoastră, la prietenii, la neamurile mele, la unchii mei şi, dacă dăm timpul înapoi, acum patru ani tot cu mine v-aţi întâlnit aici, dar într-un Cămin cultural mai întunecos, cu motorină pe jos, cu lumină mai puţină. Cu ajutorul bunului Dumnezeu am putut să facem atâtea lucruri bune în Botoşana. S-au întâmplat atâtea lucruri la care acum patru ani nici nu puteam să ne gândim la ele. Îmi era greu să conving acum patru ani, dar acum îmi vine mult mai uşor. În mandatul meu de preşedinte al Consiliului Judeţean am adus cele mai multe fonduri, de peste un miliard de euro. Judeţul Suceava se află pe primul loc în ţară la fonduri atrase pentru dezvoltare. În mandatul meu, cu ajutorul bunului Dumnezeu, am adus cam un milion de euro pe zi. Am avut o perioadă grea cu inundaţii în 2008 şi 2010, dar, dacă tragem linie, vedem că s-au făcut foarte multe lucruri bune în fiecare localitate”.
La rândul său, candidatul PDL la Primăria Botoşana, Ioan Ghiaţă, a ţinut să-i mulţumească lui Gheorghe Flutur pentru sprijinul acordat în acest mandat în dezvoltarea localităţii şi i-a asigurat pe cetăţeni că proiectele sale pentru mandatul următor vizează investiţii care vor duce la îmbunătăţirea calităţii vieţii în comună. Ioan Ghiaţă s-a arătat satisfăcut de ceea ce a realizat în acest mandat, amintind, printre altele, de finalizarea grădiniţei din satul Robeni, de obţinerea finanţării pentru finalizarea Căminului cultural, de încheierea lucrărilor la reţeaua de apă potabilă, de realizarea a trei parcuri de joacă pentru copii, cu fonduri de la Banca Mondială, sau de modernizarea iluminatului public.
( 7 iun 2012, 12:25:04
si multe alte raspunsuri asemanatoare?????????????????? timp pe an poate sa petreaca un om intr/un camin cultural??????cu ce si cand sa se plimbe omul pana la Rarau daca din munca pe care o face zi de zi nu reuseste sa agoniseasca nimic,nici pentru o plimbare la sfarsit de duminica????????cu/i ii arde de plimbare cu telegondola cand judetul estre primul pe tara cu oameni datori la banci ?????????
aceste intrebari vin de la un om care are si serviciu si lucreaza si acasa si de abia se descurca.nici nu ma gandesc in ce situatii sunt alte sute de mii de oameni,multi tineri,care nu au serviciu,multi si/au lasat familiile si au plecat si suporta bataia de joc a strainilor.ceea ce s/a facut pana acum in 1,2 sau 3 ani deja este degradat si vor inghiti alte miliarde de euro pentru intretinere.daca omului i s/ar oferii posibilitatea de a cistiga ceva de pe urma muncii sale va avea el insusi grija de a/si
creea locuri si ocazii de distractii.