Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat, s-a întâlnit cu câteva sute de locuitori ai oraşului Cajvana. Împreună cu Gheorghe Iacoban, candidatul PDL pentru funcţia de primar în Cajvana, Gheorghe Flutur le-a spus locuitorilor acestui oraş că merită să trăiască într-o localitate în care să beneficieze de utilităţi, de drumuri moderne şi de toate condiţiile unei localităţi urbane. Şeful administraţiei judeţene a garantat pentru Gheorghe Iacoban, spunând despre acesta că „este un om inteligent, bine pregătit, modest, un om la locul lui, care ştie să face şi proiecte şi ştie să stea de vorbă şi cu oamenii”, a spus Flutur.
El a adăugat că în Cajvana trebuie recuperat timpul care s-a pierdut fără a se realiza proiecte de dezvoltare.
„Dar dacă vreţi să recuperaţi din urmă, daţi-mi primarul meu, ca să putem să facem ceva pentru Cajvana. Pentru că am tot interesul să fac ceva şi pentru dumneavoastră. Dacă dumneavoastră veţi fi uniţi şi veţi ţine aproape şi îmi veţi da primarul meu, va trebui să mă lupt şi mai mult să aduc bani pentru Cajvana, pentru că până la urmă nu eu v-am forţat să vă faceţi oraş. Alţii au fost, care acum vor să candideze. E treaba lor, eu îi respect, dar gândiţi-vă bine. Aşa cum stau lucrurile în judeţul Suceava, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al dumneavoastră noi vom câştiga Consiliul Judeţean, pentru că am văzut pulsul populaţiei. Daţi-mi primarul meu pentru a fi alături de mine, ca să pot face ceva pentru Cajvana şi după patru ani să ne trageţi pe noi la răspundere”, a declarat Gheorghe Flutur.
El a adăugat că după patru ani de mandat poate să meargă în faţa alegătorilor pentru a le arăta concret care au fost realizările sale.
La rândul său, candidatul PDL pentru primăria din Cajvana, Gheorghe Iacoban, a spus că îşi propune ca proiect prioritar realizarea unei reţele de apă şi canalizare în Cajvana.
„În momentul de faţă nu avem utilităţi, apă, canalizare sau gaz din cauza faptului că ne numim oraş. De asemenea, nu trebuie să uităm de împrumutul de peste un milion de euro, pe o perioadă de 20 de ani, pentru reţelele de gaz, prin proiectul <Utilităţi şi mediu>. Este un proiect de care au beneficiat doar câteva oraşe şi noi mai avem de plătit aproximativ 70.000 de euro pe an, fără să beneficiem de nimic. Şi dacă facem o comparaţie între oraşul Cajvana şi celelalte comune din jur, Arbore, Dărmăneşti, Comăneşti, Botoşana, constatăm că am avut numai de pierdut din cauza numelui de oraş”, a spus Gheorghe Iacoban.