Întâlnirea de la Bucşoaia a avut loc în mijlocul drumului, în preajma unui izlaz comunal, cetăţenii prezenţi în număr de 50 exprimându-şi nemulţumirea faţă de fosta administraţie a oraşului Frasin, care nu a amenajat nici un spaţiu în care oamenii să se reunească cu prilejul unor manifestări.
Gospodaru le-a mulţumit celor prezenţi pentru că au venit la întâlnire în pofida vremii nefavorabile şi le-a transmis că doreşte „să-şi lege numele” de satul Bucşoaia prin două proiecte concrete pe care le va avea în vedere în calitate de viitor parlamentar.
Primul se referă la reintroducerea în circuitul turismului şcolar a Taberei Bucşoaia, cea mai mare din ţară, care anul acesta a avut porţile închise, nefiind o prioritate pentru Guvernul Tăriceanu alocarea de fonduri pentru realizarea unor lucrări de modernizare, astfel încât unitatea să poată primi autorizaţie sanitară de funcţionare şi să nu fie compromis întregul sezon turistic din vacanţă de vară a elevilor.
Al doilea proiect are în vedere transformarea în spital orăşenesc a fostului Spital de Boli Profesionale Frasin, în prezent secţie exterioară a Spitalului Gura Humorului, după clarificarea situaţiei clădirii fostului spital din Frasin, care a aparţinut SC Minbucovina SA.
Doctorul Gospodaru a apreciat că există riscul ca, în urma vânzării acestei clădiri prin licitaţie, să nu mai poată fi desfăşurată în Frasin o activitate medicală parte a sistemului de stat şi de aceea, cu sprijinul viitorului Guvern PD-L, îşi propune să identifice resursele financiare necesare pentru ca această clădire să treacă în proprietatea administraţiei locale a oraşului.
Flutur, alături de Fodoreanu şi Gospodaru
Cea de-a doua întâlnire a zilei a avut loc în satul Poiana Micului, comuna Mănăstirea Humorului, şi s-a bucurat de prezenţa a aproape 150 locuitori, printre ei fiind şi primarul PD-L Cătălin Tomasciuc.
Aceştia l-au primit pe Gospodaru ca pe un consătean de-al lor, majoritatea cunoscându-l personal, având în vedere faptul că de peste 12 ani candidatul PD-L merge la sfârşitul fiecărei săptămâni la „cea de-a doua lui casă” pe care şi-a construit-o în comuna Mănăstirea Humorului.
Dan Gospodaru le-a transmis mănăstirenilor că are de dus la capăt un „proiect de suflet” în comună, şi anume asfaltarea drumului Mănăstirea Humorului – Poiana Micului – Suceviţa.
Realizarea acestui drum ar fi, din punctul de vedere al candidatului PD-L, singura legătură rutieră rapidă între zonele Gura Humorului şi Rădăuţi, facilitând dezvoltarea turismului religios, într-un circuit turistic care să cuprindă mănăstirile Voroneţ, Mănăstirea Humorului, Suceviţa, Arbore, Bogdana.
În oraşul Gura Humorului, candidaţii democrat – liberali s-au întâlnit cu peste 150 humoreni, majoritatea reprezentanţi ai „vârstei a treia”. La întâlnire a venit şi preşedintele CJ şi al PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, care, în mesajul pe care l-a transmis, a garantat pentru profesionalismul, seriozitatea şi onestitatea candidaţilor PD-L, referindu-se totodată şi la nevoia de a-şi întregi echipa formată la alegerile locale, cu cei doi reprezentanţi – Sorin Fodoreanu şi Dan Gospodaru - în Parlamentul României.