sâmbătă, 21 ian 2012 - Anul XVII, nr. 16 (4921)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,8074 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

John Michell: „Dimensiunile Paradisului”

John Michell a scris unul dintre textele primordiale pentru înţelegerea sistemului numeric care a codificat viziunea lumii preistorice.
El a revelat felul în care geometria sacră, mitul şi structura numerelor au creat imaginea de ansamblu, pierdută la scurt timp după Platon, o cunoaştere înlocuită de religii derivate şi idei materialiste.

 

O cheie esenţială în înţelegerea monumentelor unor civilizaţii dispărute

„Dimensiunile Paradisului” oferă o cheie esenţială în înţelegerea unor monumente precum Marea Piramidă şi sanctuarul de la Stonehenge, dar conturează, de asemenea, un traseu iniţiatic.                                          
Preoţii Egiptului antic au păstrat un canon geometric, un cod numeric de armonii şi proporţii, pe care l-au aplicat în muzică, arte, politică şi în toate instituţiile civilizaţiei lor.
Platon, un iniţiat în misterele Egiptului, a spus că acesta a fost instrumentul prin care anticii au menţinut standarde şi concepţii înalte ale civilizaţiei şi culturii, de-a lungul a mii de ani.

 

Codul numeric care a stat la baza structurilor sacre, din timpurile străvechi până în era creştină

În „Dimensiunile Paradisului” John Michell descrie rezultatele cercetării de-o viaţă, demonstrând felul în care acelaşi cod numeric a stat la baza structurilor sacre, din timpurile străvechi până în era creştină.
În măsurătorile de la Stonehenge, planul fundaţiei de la Glastonbury şi în oraşul ideal al lui Platon şi Oraşul Sfânt al Noului Ierusalim, descris în viziunea Sfântului Ioan, se află ştiinţa şi cosmologia pe care a fost fondată ordinea mondială antică.
Revelaţia centrală a acestei cărţi este o structură a geometriei şi numerelor, reprezentând ordinea esenţială a cerurilor şi funcţionând ca o hartă a paradisului.

 

Una dintre cele mai importante lucrări gnostice din ultima vreme
                                                                 
Robert Lawlor spune că lucrarea lui John Michell „este fără tăgadă una dintre cele mai importante lucrări gnostice din ultima vreme.
Cu stilul său candid, lipsit de complicaţii inutile, John Michell a făcut accesibile la scară largă viziunile, legile şi numerele conţinute de geometria pură şi care integrează Pământul şi cerul, mişcarea şi forma, cosmosul şi omenirea”.                        
Sursa: www.cartespirituala.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului John Michell: „Dimensiunile Paradisului”.
 Vizualizări articol: 531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
John Michell: „Dimensiunile Paradisului”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei