Pentru a marca centenarul naufragiului transatlanticului Titanic, un restaurant din cartierul newyorkez Brooklyn a decis să propună clienţilor săi, pe 15 aprilie, acelaşi meniu care a fost servit pasagerilor de la clasa I pe celebrul pachebot, informează AFP.
Persoanele care nu posedă apetitul unui gurmand ar fi bine să evite restaurantul Prime Meats din Brooklyn, întrucât meniul său de pe 15 aprilie, care va costa 115 dolari exclusiv vinurile, numără nu mai puţin de 10 feluri de mâncare.
Masa va începe cu midii, scoici Saint-Jacques cu supă cremă de vită, filet mignon servit cu anghinare, salată verde, trufe şi foie gras, friptură de raţă cu compot de mere. Urmează friptură de miel cu sos de mentă şi fistic, însoţită de piure de cartofi şi de mazăre, apoi salată şi friptură de porumbel cu supă cremă de praz.
Clienţii care nu se vor fi săturat deja vor putea apoi să guste sparanghel cu sos vinegretă şi ouă de prepeliţă, foie gras cu ţelină caramelizată, iar masa se încheie cu o budincă.
Reprezentanţii restaurantului au precizat faptul că vinurile, cocktailurile şi celelalte băuturi alcoolice vor fi la înălţimea meniului pentru această "petrecere elegantă de sărbătoare", la care oaspeţii sunt rugaţi să vină în ţinute de seară.