Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 251 (8780)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9735 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6113 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Perioada 24-30 octombrie

Unde fugim de-acasă...

Pianistul Bogdan Vaida va concerta la Rădăuți și la Șaru Dornei

Sinagoga din Rădăuți și Centrul de Vizitare al Parcului Național Călimani sunt următoarele opriri ale pianistului Bogdan Vaida, care călătorește prin țară cu pianul lui în dorința de a duce muzica clasică în cât mai multe locuri speciale din țară.

Turneul ajunge vineri, 25 octombrie, ora 19.00, la Templul Mare - Sinagoga Rădăuți, și sâmbătă, 26 octombrie, la ora 17.00, la Centrul de Vizitare al Parcului Național Călimani, Șaru Dornei. Accesul la concerte este gratuit, pe bază de rezervare online pe website-ul https://classicunlimited.ro/, în limita locurilor disponibile.



Joi, 24 octombrie

„Rapsodii de toamnă”, cu Ansamblul „Arcanul” USV, pe scena Universității Suceava

Ansamblul Studențesc „Arcanul” USV prezintă spectacolul „Rapsodii de toamnă”, pe 24 octombrie, de la ora 19.00, pe scena Auditoriumului „Joseph Schmidt”. Coregrafie – Ioan Ilie Nemțoi, coordonator artistic – Călin Brăteanu, coordonator general – Sorin Pohoață. Costul biletelor este de 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari sau 20 de lei pentru publicul general.Bilete se pot achiziționa de la sediul Casei de Cultură a Studenților (str. Zorilor, lângă Auto Albina), online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea sau de la intrare.

 

Poetul Valerian Bedrule își lansează volumul „Aș vindeca lumina”

Poetul Valerian Bedrule își lansează joi, 24 octombrie 2024, la Mansarda Bibliotecii Municipale Câmpulung Moldovenesc (BMCM), la ora 16:00, un nou volumul de versuri, intitulat „Aș vindeca lumina”. „Un proiect conceput pentru iubitorii de poezie și de muzică”, spune autorul. Moderatorul evenimentului cultural va fi prof. dr. Luminița Reveica Țaran. Intermezzo: prof. Neculai Crețu. Vor vorbi despre volumul de poezie și despre autor: prof. Dorina Ghideon și prof. Paraschiva Abutnăriței. Momentele muzicale vor fi susținute de prof. Romeo Constantin Grosu și de prof. Daniel Sabie.

 

Vernisajul expoziției „Taberei de pictură a Muzeului Național al Bucovinei”

În Foaierul Muzeului de Istorie Suceava va avea loc joi, 24 octombrie 2024, la ora 13:00, vernisajul expoziției „Taberei de pictură a Muzeului Național al Bucovinei”, ediția a XII-a, ce s-a desfășurat la Mănăstirea Humorului.

Expoziția reunește 31 de lucrări de pictură, dintre care trei triptice, realizate de 16 dintre pictorii contemporani. Expoziția poate fi vizitată până pe 15 noiembrie 2024. Program de vizitare, de marți până duminică, între orele 10:00-18:00. Luni este închis.

 

Metapolitica, la Galeria de Artă ,,Ion Irimescu“

Joi, la ora 16.00, la Galeria de Artă ,,Ion Irimescu“ Suceava, expoziția de artă plastică Metapolitica. Expun: Mircea Dăneasă, Elena Domnar, Letizia Neagu, Remus Dăneasă. Invitat surpriză!

 

Vineri, 25 octombrie

„Italian Spirit” - concert - și Expoziția JazzArt, by Paula Șalar, la Restaurantul Brădet

La Sala Restaurant Brădet Suceava va avea loc vineri, 25 octombrie 2024, ora 19:00, concertul „Italian Spirit” – Jazz Concert (Alessandro Collina, Marco Vezzoso, Marius Mur Vrânceanu, Gabi Matei). În cadrul acestui eveniment, publicul va putea vizita și Expoziția JazzArt, by Paula Șalar.

 

Sâmbătă, 26 octombrie

Festivalul Concurs Național al Fanfarelor Țărănești de la Calafindești

Festivalul Concurs Național al Fanfarelor Țărănești de la Calafindești va avea loc anul acesta în ziua de sâmbătă, 26 octombrie. Evenimentul, care a ajuns deja la ediția a XVI-a, va debuta la ora 13.00, cu o defilare a formațiilor participante pe străzile din Calafindești, iar ulterior va avea loc concursul propriu-zis. La ediția din acest an, marele premiu va fi în valoare de 6.000 de lei, dar vor mai exista și alte premii. Jurizarea va fi realizată de Alexandru Havriliuc, Bogdan Cotruț, Ghiocel Cioltan, Romeo Grosu și Marcel Dupu, iar prezentator și solist este Marian Gogan. Înscrierea fanfarelor la ediția din acest an se poate face până vineri, 25 octombrie, inclusiv. Până acum s-au înscris deja 11 fanfare țărănești.  

 

Recital de vioară și pian, pe scena USV

Auditoriumul „Joseph Schmidt”, de la Universitatea ”Ștefan cel Mare”, găzduiește sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 19.00, un recital de vioară și pian cu Adrian Gheorghiu și Andreea Moroșanu.

În program: Claude Debussy – Sonată pentru pian și vioară în sol minor; Edvard Grieg – Sonată pentru pian și vioara nr.3, în do minor op.45; Cesar Franck – Sonată pentru pian și vioară în La Major; Camille Saint-Saens – Introducere și Rondo Capriccioso op.28.

Costul biletelor este de 10 lei (elevi, studenți și pensionari) sau 20 lei (pentru publicul general).
Bilete se pot achiziționa de la sediul Casei de Cultură a Studenților Suceava (str. Zorilor lângă Auto Albina), de la intrare sau pe iabilet.ro.

 

Teatru la Cazinoul Băilor

La Centrul Muzeal Cazinoul Băilor din Vatra Dornei, de la ora 17:00, va avea loc spectacolul „Occident Express RO”, în cadrul proiectului Ziua teatrului la Dorna. Text: Matei Vișniec, Regie: Alain Timár, Scenografie: Sebastian Rațiu. Distribuție: Cătălin Ștefan Mîndru, Clara Popadiuc, Răzvan Bănuț.

 

Duminică, 27 octombrie

Spectacolul „Sclavi”, pe scena Teatrului „Matei Vișniec” Suceava

Duminică, 27 octombrie, ora 19:00, spectacolul „Sclavi” de Maria Manolescu Borșa, regia Cosmin Panaite, pe scena Teatrului „Matei Vișniec” Suceava. Distribuția: Butnaru Horia Andrei, Diana Lazăr, Costin Bucătaru, Mîndru Cătălin Ştefan, Cristina Florea. Limită de vârstă: 15+

 

Teo, Vio și Costel, Stand Up Comedy Show, la Suceava

Teo, Vio și Costel - 20 de ani de comedie în 40 de orașe, Stand Up Comedy Show, duminică, 27 octombrie, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

 

Sărbătoarea Toamnei, la Shopping City Suceava

Pe 27 octombrie 2024, între orele 13:00 și 17:00, Shopping City Suceava te invită să te bucuri de Sărbătoarea Toamnei, un eveniment special dedicat copiilor, plin de magie, aventură și voie bună. Cei mici vor avea ocazia să se distreze într-un cadru feeric, în compania celor mai iubiți animatori, MicaMia, care îi vor însoți într-o serie de activități captivante. Programul include o mulțime de jocuri și concursuri tematice, care îi vor provoca pe copii să-și testeze îndemânarea și curajul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 231 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei