Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 245 (8774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5675 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Kaufland a deschis al doilea hipermarket din municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul din cele mai mari lanțuri de magazine din Europa, Kaufland, a deschis joi, 17 octombrie, de la 07.30, cel de-al doilea hipermarket din municipiul reședință de județ, în cel mai mare cartier, Burdujeni.

Hipermarketul se află pe str. Calea Unirii, nr. 35 și are o suprafață totală de peste 5.000 mp, dintre care aproape 2.600 mp sunt destinați spațiului interior de vânzare. 

Programul de funcționare al Kaufland Burdujeni este cuprins între orele 07:30-22:00 de luni până sâmbătă, respectiv 08:00-20:00 duminica.

Parcarea are o capacitate totală de peste 210 locuri, dintre care 10 destinate persoanelor cu dizabilități și 8 pentru părinți. Magazinul mai beneficiază și de 3 locuri de acces la stația de încărcare pentru mașinile electrice și de 9 rastele pentru biciclete.

Reduceri speciale cu ocazia deschiderii noului magazin

Cu ocazia inaugurării, clienții noului magazin Kaufland din Suceava sunt așteptați cu promoții speciale la alimente și produse non-alimentare, precum și 30% reducere la toată gama de articole de gătit, în limita stocului disponibil.

Printre reducerile speciale se numără și cea la pulpa de porc, care se vinde cu 16,99 lei, în loc de 25,99 lei, făina de grâu cu 1,59 lei, aripi de pui cu 9,99 lei/kg, alte oferte care se găsesc doar aici fiind la bere, măsline, struguri roze, prosoape de hârtie, detergenți sau cărbuni pentru grătar.

 

Vitrină cu servire asistată, de peste 21 de metri lungime

Magazinul include un spațiu generos pentru legume și fructe, o vitrină cu servire asistată, de peste 21 de metri lungime, brutărie, alimente congelate, dulciuri, articole de drogherie, băuturi și alte produse nealimentare.

În plus, zona Grill din exterior le oferă clienților posibilitatea de a alege dintr-o gamă variantă de preparate proaspăt gătite, inclusiv pui rotisat, pulpe de pui, cartofi prăjiți, pui crispy și nuggets, dar și specialități precum mici, ceafă de porc, cabanoși și cârnați thuringer.

Pentru a asigura un flux rapid de clienți și timp redus la cumpărături, noul magazin este dotat cu 4 case de marcat standard și alte 8 case expres.

Noul magazin include și o galerie comercială cu o varietate de magazine și servicii, inclusiv farmacie, brutărie și cofetărie, magazin produse naturiste, servicii de schimb valutar și un bancomat.

Peste 100 de locuri de muncă create prin deschiderea noului magazin

Investiția a dus la crearea a 70 de locuri de muncă directe și alte zeci, indirecte, după cum au precizat reprezentanții Kaufland, la inaugurarea care a avut loc miercuri, în prezența oficialităților locale și județene. Invitat să ia cuvântul, primarul Ion Lungu a remarcat faptul că la începutul primului său mandat a inaugurat Kaufland-ul din George Enescu, iar acum, la finele ultimului mandat, inaugurează tot un Kaufland, în cartierul Burdujeni. De asemenea, el a precizat că prin spațiile comerciale moderne deschise în perioada cât a fost el primar s-au creat peste 5000 de locuri de muncă, cu condiții mai bune decât ar fi fost asigurate prin deschiderea unor fabrici, regretate de o parte din suceveni, dar care ar fi venit și cu fel de fel de neajunsuri, inclusiv poluare și mediu toxic de muncă.

Reciclare de ambalaje, inclusiv la produsele de îngrijire personală sau de curățenie

Noul Kaufland din Suceava integrează sisteme de colectare separată, încurajând comportamentele ecologice și responsabilitatea pentru protejarea mediului, în rândul clienților.

În interiorul magazinului, se află două automate de reciclare, de tip self-service, unde clienții pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Aici pot fi aduse ambalaje din plastic, sticlă și metal (cu volum de până la 3 litri), garanția de 0,50 RON fiind restituită doar pentru ambalajele cu simbolul „Ambalaj cu garanție” tipărit pe etichetă.

În zona de la intrare, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kaufland a deschis al doilea hipermarket din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 1289 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Kaufland a deschis al doilea hipermarket din municipiul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei