Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 oct 2024 - Anul XXIX, nr. 239 (8768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5377 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Mirela Adomnicăi spune că Gheorghe Flutur a confundat funcția de președinte al Consiliului Județean cu cea de stăpân absolut al județului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi a declarat că în ultimele sale zile ca președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur încearcă, “în stilul său caracteristic”, să-i păcălească din nou pe suceveni, vizitând șantierele unor proiecte cu care nu are nicio legătură și prezentându-le ca mari realizări proprii. “Sunt ultimele episoade ale <stăpânului județului>”, a spus Mirela Adomnicăi. Ea a amintit că marți dimineața, Gheorghe Flutur a vizitat, împreună cu deja fostul primar Vasile Andriciuc, 20% din lucrările la proiectul de apă-canal din comuna Șcheia.

“De ce doar 20%? Pentru că atât s-a realizat dintr-un contract semnat în 2019, proiect întârziat din cauza delăsării domnului fost primar Andriciuc, care nu a intabulat drumurile, a vândut terenul pe care, conform proiectului, trebuia amplasată stația de pompare a apei și nu a plătit cofinanțarea”, a afirmat Adomnicăi. Ea a subliniat că toate aceste probleme au fost rezolvate în perioada 2022-2023, de viceprimarul Cristi Burac, primarul ales al comunei, care, având majoritate în Consiliul Local Șcheia, a reușit deblocarea proiectului.

“Evident că domnul Flutur a <uitat> să menționeze că, fără implicarea PSD, proiectul de apă-canal pentru comuna Șcheia ar fi fost și astăzi ținut pe loc. Gheorghe Flutur nu a înțeles, nici măcar după alegerile locale, că sucevenii și-au dat seama că toate vizitele sale nu sunt decât un teatru ieftin, în care el este personajul principal doar pentru că se bagă în fața camerelor de filmat și a aparatelor de fotografiat. Timp de 12 ani s-a lipit de proiectele primarilor din județ, prezentându-le ca propriile realizări”, a declarat deputatul PSD de Suceava. Mirela Adomnicăi mai spune că tot Gheorghe Flutur a numărat investițiile de milioane de euro aduse de primarii din județ pentru comunitățile lor și le-a trecut la propriile realizări.

“Și cu toate astea, nu i-a ajuns. A mers și la Șcheia, unde, în ciuda bătăii de joc a administrației PNL în privința proiectului de apă-canal, a ținut să precizeze că se află pe unul dintre șantierele <celui mai mare proiect pe fonduri europene din mandatul meu, din mandatul lui Gheorghe Flutur, 275 de milioane de euro>. Ce a omis să spună domnul Flutur, deloc surprinzător, este faptul că nu are nicio legătură cu acest proiect, care este derulat de ACET Suceava”, a afirmat Adomnicăi. Ea l-a întrebat pe Gheorghe Flutur de ce nu a mers să verifice și stadiul “proiectului dumneavoastră de suflet”, respectiv Casa Corpului Didactic. “Este singura investiție din localitate pe care într-adevăr ați sprijinit-o necondiționat. Le-ați fi putut povesti sucevenilor cum ați avut “viziune, opțiune și inițiativă” în privința acestei investiții și ați reușit să îngropați milioane de euro într-o construcție abandonată în mijlocul unui câmp. Un proiect marca Gheorghe Flutur, abandonat din 2016, care a înghițit peste 100.000 de euro din banii sucevenilor, pentru asigurarea pazei șantierului. Domnule Flutur, încercați să înțelegeți că vremea cârmuitorului unic a trecut! Ați confundat funcția de președinte al Consiliului Județean cu cea de stăpân absolut al județului, iar sucevenii v-au sancționat la alegerile locale. Și așa vor face și la alegerile parlamentare! Pentru că nu ați înțeles nimic”, a încheiat Mirela Adomnicăi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mirela Adomnicăi spune că Gheorghe Flutur a confundat funcția de președinte al Consiliului Județean cu cea de stăpân absolut al județului.
 Vizualizări articol: 155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Mirela Adomnicăi spune că Gheorghe Flutur a confundat funcția de președinte al Consiliului Județean cu cea de stăpân absolut al județului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei