Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 sep 2024 - Anul XXIX, nr. 220 (8749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4657 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Logiscool Suceava începe un nou an școlar dedicat educației digitale, inteligenței artificiale și programării pentru viitorii inovatori de tehnologie

  • Logiscool Suceava a deschis înscrierile la cursurile care încep în 23 septembrie 2024
  • Logiscool a avut peste 80.000 de elevi la nivel național în cei sase ani de prezență în țară

 

Alfabetizarea digitală este o competență esențială pe tot parcursul vieții, motiv pentru care este important ca cei mici să înceapă să o dezvolte de timpuriu, pregătindu-se astfel pentru carierele viitorului într-o lume dominată de tehnologie.

Logiscool, lider în educația tech pentru copii, a deschis înscrierile pentru cursurile de educație digitală, inteligență artificială, robotică și programare, disponibile atât în format fizic, la sediu, cât și online. Cursurile interactive și practice oferite de Logiscool Suceava îi ajută pe elevi să dobândească abilități esențiale pentru o carieră într-o societate digitalizată, indiferent de domeniul pe care îl vor alege. Metodologiile noastre premiate și instrumentele inovatoare, bazate pe ani de expertiză, garantează o educație de înaltă calitate.  Sub îndrumarea unor instructori tineri și pasionați, elevii învață să dezvolte aplicații, să construiască jocuri pe calculator și să editeze videoclipuri, fără a avea nevoie de experiență anterioară în programare. În ultimul deceniu, Logiscool a stabilit noi standarde în educația digitală și codificare cu metodele sale unice de predare și platformele inovatoare, Scoolcode și MyLogiscool. Platforma Scoolcode a revoluționat educația de programare pentru copii cu blocurile sale vizuale adecvate vârstei și ofertele de palete, făcând învățarea codării captivantă, interactivă și incredibil de distractivă. MyLogiscool, un portal comunitar internațional securizat, oferă provocări, chestionare și experiențe sociale digitale, îmbunătățind și mai mult gândirea analitică, algoritmică și logică a elevilor.

Iată câteva dintre cursurile incluse în oferta noastră educațională pentru anul școlar 2024-2025:

  • Robotică Lego WeDo – destinat copiilor între 6 și 9 ani
  • Digital Intro – pentru clasa 0 (începând din februarie 2025)
  • Digital Discovery – programare și competențe digitale pentru clasele I-II și III-IV
  • Programare – pentru elevii din clasele III-VII
  • Python și Inteligență Artificială – pentru clasele VIII-XII
  • Unity – Programare 2D/3D în C# pentru elevii din clasele VII-XII
  • Robotică Lego Spike/EV3 – pentru copii de 9 ani și peste
  • Inteligență Artificială – destinat elevilor din clasele VII-XII

Parcursul nostru educațional se desfășoară pe mai mulți ani, oferind o dezvoltare graduală a competențelor de programare și gândire logică. Pentru mai multe detalii despre curriculumul fiecărui modul, vă invităm să accesați: www.logiscool.com/ro/curriculum

Cursurile noastre sunt destinate copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, pasionați de tehnologie și lumea digitală. Grupele sunt mici, formate din 6-12 participanți de aceeași vârstă, iar pentru grupele de începători nu sunt necesare cunoștințe prealabile. Sesiunile durează 90 de minute, se desfășoară o dată pe săptămână pe parcursul întregului an școlar.

 “În prezent, este o certitudine că majoritatea joburilor, atât cele existente, cât și cele viitoare, vor necesita competențe digitale, abilități de învățare continuă și deschiderea de a experimenta și înțelege noile tehnologii. Este esențial să înțelegem că domeniul IT acoperă o gamă vastă de specializări, cum ar fi grafică digitală, software medical, financiar, industrial, design de jocuri și multe altele. Fie că vorbim de transport, telecomunicații, medicină, finanțe sau educație, programarea are un impact semnificativ asupra fiecărui sector. De aceea, este crucial ca educația digitală să înceapă devreme pentru copii, într-un mediu sigur și creativ, astfel încât aceștia să poată naviga și modela viitorul într-o lume dominată de tehnologie. – spune Cristina Mocanu, Manager Logiscool Suceava

Participând la cursurile Logiscool, elevii vor explora limbaje de programare precum JavaScript, C# și Python, unul dintre cele mai rapid dezvoltate limbaje de programare. Python este considerat limbajul de bază pentru inteligența artificială (AI), iar învățarea acestuia necesită același efort ca studiul unei limbi străine. Elevii vor avea ocazia să se pregătească pentru examenul internațional Python Institute,  obținând o diplomă în acest domeniu chiar din perioada gimnazială.

Colaborarea Logiscool cu EtonX

Anul acesta, Logiscool a început colaborarea cu EtonX, divizia inovatoare a prestigiosului British Eton College. Acest parteneriat introduce "Coding games with Python", un nou curs pentru copii și tineri cu vârsta de 12 ani și peste, facilitat de asistenții AI ai Logiscool, KAI și DAIsy. (www.etonx.com/course/coding-games-with-python/)

James Stanforth, director de curs EtonX și director de educație digitală la Eton College, a lăudat programul:"Platforma inovatoare de codare Logiscool folosește o abordare gamificată, transformând experiența de învățare în ceva cu adevărat captivant, plăcut și accesibil pentru toată lumea. Asistentul lor AI, special instruit pentru educația de programare, oferă sprijin eficient atât elevilor, cât și profesorilor."

Pentru mai multe detalii, vă răspundem cu drag la 0722 436 513

Înscrierile la cursuri se pot face direct pe site:  https://www.logiscool.com/ro/locations/suceava

Despre Logiscool

Logiscool România oferă cursuri de educație digitală, AI, robotică și programare, programe de vacanță și evenimente tematice pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, contribuind la pregătirea copiilor pentru un viitor digital.

Înființată în prima parte a anului 2018, Logiscool România este lider pe piața de educație digitală pentru copii, cu o rețea extinsă de peste 60 de centre educaționale și peste 80.000 de elevi ce au participat la cursurile și programele noastre de educație digitală, în centrele noastre, în școlile publice sau în online.Logiscool România face parte dintr-o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în peste 30 de țări din Europa, America și Asia. Până acum, peste 220.000 de elevi au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirational. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Logiscool Suceava începe un nou an școlar dedicat educației digitale, inteligenței artificiale și programării pentru viitorii inovatori de tehnologie.
 Vizualizări articol: 453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Logiscool Suceava începe un nou an școlar dedicat educației digitale, inteligenței artificiale și programării pentru viitorii inovatori de tehnologie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei