Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 sep 2024 - Anul XXIX, nr. 216 (8745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9738 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4662 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Accident mortal

Un șofer de tir care a derapat și a intrat pe contrasens a provocat o nouă tragedie pe E 85. Tânărul mort în accident era pilot de curse

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, care se deplasa regulamentar la volanul unui autoturism, a murit într-un accident rutier care s-a produs ieri pe E 85, la Vadu Moldovei. Autoturismul condus de tânăr a fost lovit în plin de un autotren care a intrat pe contrasens, în condiții de ploaie.

Nu putem să nu remarcăm că tot pe E 85, la Cumpărătura, pe 1 iulie, un alt vehicul greu scăpat de sub control de un șofer ucrainean a zdrobit mașina în care se aflau cinci oameni. Toți cei cinci au decedat.

Și mai recent, la final de august, tot pe E 85, la Bălcăuți, șoferul unui microbuz, obosit la volan, a intrat pe contrasens și a lovit două autoturisme care circulau regulamentar. Ambii șoferi care se deplasau pe sensul lor de mers au murit în acel accident.

Revenind la tragedia de ieri, în jurul orei 12.30, pe E 85, la Vadu Moldovei, viteza neadaptată la condițiile de drum pare a fi dus la tragedie.

Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri rezultă că șoferul vehiculului greu, în vârstă de 28 de ani, din Pașcani, care rula pe relația Vadu Moldovei spre Drăgușeni, a frânat brusc, tirul a intrat în derapaj și pe fond de carosabil ud a pătruns pe sensul opus de mers, lovind frontal autoturismul condus de un șofer în vârstă de 28 de ani, din municipiul București.

Mașina mică a fost practic măturată de pe șosea, în decor ajungând și vehiculul greu. 

Șoferul de 28 de ani care conducea autoturismul a fost găsit încarcerat de pompierii militari, cu leziuni incompatibile cu viața.

Tânărul decedat se numea Andrei Piedemonte și era pilot de curse off-road.

”Moment dureros care lovește comunitatea de off-road din Federația Română de Automobilism Sportiv! Pilotul de off-road Andrei Piedemonte (28 de ani) a decedat astăzi, în urma unui accident rutier petrecut pe raza localității Vadu Moldovei (județul Suceava). Dumnezeu să-l odihnească!”,a transmis federația.

Așadar, ca o concluzie amară, oricât de bun șofer ești, nu poți evita o tragedie când un colos intră direct în tine. 

În accident au fost rănite pasagerele din mașina condusă de Piedemonte, o femeie de 42 de ani și una de 20 de ani, și ele cu domiciliul în București. Cele două aveau traumatisme, dar erau conștiente și cooperante. Ambele au fost transportate la spital, pentru investigații suplimentare. În cazul victimei în vârstă de 20 ani rănile s-au dovedit grave, diagnosticul pus în cazul ei fiind fractură complexă coloană lombară, contuzie hepatică și pancreatică. Aceasta a fost transferată cu un elicopter SMURD de la Spitalul Clinic de Urgență Suceava la o unitate medicală din București.

Șoferul vehiculului greu a refuzat să fie transportat la spital, iar etilotestul a indicat alcoolemie 0.

”S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului rutier și a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu.

Ancheta privind producerea accidentului este așadar încă în plină desfășurare.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un șofer de tir care a derapat și a intrat pe contrasens a provocat o nouă tragedie pe E 85. Tânărul mort în accident era pilot de curse.
 Vizualizări articol: 1834 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un șofer de tir care a derapat și a intrat pe contrasens a provocat o nouă tragedie pe E 85. Tânărul mort în accident era pilot de curse0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei