Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 sep 2024 - Anul XXIX, nr. 215 (8744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9738 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4662 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Brandul sucevean de produse de vopsitorie auto 1st KLASS participă la Automechanika Frankfurt

Brandul sucevean 1st KLASS, dezvoltat de compania Seleron, se impune pe piața națională prin produse de vopsitorie auto de înaltă calitate. Seleron, înființată în 2007, în Suceava, este specializată în comerțul cu produse de vopsitorie auto și materiale auxiliare (chituri, lacuri și vopsele, fillere și masticuri, diluanți, terosoane, discuri, coli și role abrazive, benzi și hârtii de mascare, pistoale de vopsit, paste și bureți de polișat, spray-uri diverse pentru mecanică și cosmetică auto, echipamente de protecție etc.).

Evoluția dinamică a companiei a început în 2010, odată cu extinderea activității la nivel național și inițierea parteneriatelor cu branduri de top din Europa, ceea ce a dus la deschiderea a șapte magazine în orașe importante din România, precum Suceava, Botoșani, Bacău, Piatra Neamț, Focșani, Iași, București. Seleron se mândrește, de asemenea, cu statutul de importator și distribuitor autorizat pentru mărcile Soll (Helvina), Troton, Wanda (Akzo Nobel) și multe altele.

”Datorită ambiției și implicării, Seleron va continua cu pasiune să creeze noi parteneriate, să lanseze noi produse, să le modernizeze pe cele existente, să continue extinderea, să se concentreze pe munca de a oferi servicii și produse de calitate clienților, care merită tot sprijinul și efortul, pentru că satisfacția lor este cheia succesului nostru.”

În perioada 10-14 septembrie 2024, 1st KLASS participă la unul dintre cele mai mari evenimente din industria auto, târgul internațional Automechanika din Frankfurt. Acest târg de renume adună expozanți și profesioniști din întreaga lume, oferind o platformă pentru inovații și soluții de top în domeniul auto. Prezența brandului 1st KLASS la acest prestigios eveniment demonstrează angajamentul firmei Seleron de a pune România pe harta internațională a industriei de produse de vopsitorie auto.

La standul său, 1st KLASS prezintă produse inovatoare de vopsitorie auto, atrăgând atenția vizitatorilor prin calitate și varietate. Reprezentanții companiei au oportunitatea de a interacționa cu parteneri internaționali, consolidând relații comerciale și explorând noi piețe. Târgul Automechanika este un prilej ideal pentru a pune în valoare expertiza românească și pentru a stabili noi parteneriate, care vor ajuta la creșterea și extinderea brandului 1st KLASS la nivel internațional.

Vă așteptăm cu entuziasm să vizitați magazinul nostru Seleron din Suceava, situat pe Strada Mărăști nr. 18, Bloc 3, Tronson 3! Aici veți găsi o gamă variată de produse de înaltă calitate, printre care și produsele cu care ne facem remarcați la târgul internațional Automechanika din Frankfurt. Fie că sunteți profesioniști sau pasionați de domeniul vopsitoriei auto, la Seleron veți descoperi soluții inovative, produse premium și consultanță de specialitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brandul sucevean de produse de vopsitorie auto 1st KLASS participă la Automechanika Frankfurt.
 Vizualizări articol: 912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Brandul sucevean de produse de vopsitorie auto 1st KLASS participă la Automechanika Frankfurt5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei