Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 sep 2024 - Anul XXIX, nr. 213 (8742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4657 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Vizavi de McDonald’s

Atelierul de creație „Emanuela Iacob” din Plopeni și-a deschis magazin nou în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Atelierul de creație „Emanuela Iacob” din Plopeni și-a deschis recent magazin nou de desfacere în centrul municipiului Suceava, vizavi de McDonald’s, strada Ana Ipătescu, Nr. 9.

În acest fel, producătorii (Emanuela Iacob și Viorel Gavreliuc, fiind o afacere de familie) au dorit să fie mai aproape de doamnele care își doresc modele elegante și deosebite de rochii, din voal barbie, din tafta, vâscoză etc., țesături într-o singură nuanță sau cu imprimeuri, lucrate cu finețe, rochii care se comercializează la cel mai bun raport calitate-preț.

Nici fetițele nu au fost neglijate. Astfel că în atelierul din Plopeni, Emanuela Iacob creează și rochițe pentru fetițe, începând cu vârsta de un an, rochițe pe care le găsiți acum la ofertă, în magazinul nou deschis în centrul Sucevei, la doar 99 de lei.

Emanuela Iacob transformă orice material într-o rochie deosebită, fiind ajutată cu desene, cu idei pentru noi modele și de fiica ei, în vârstă de 18 ani.

În magazinele „Emanuela Iacob” veți găsi doar produse create în atelierul familie de la Plopeni. Nimic din import. Nici din Asia, nici din Europa. Sunt doar produse românești, realizate din materiale de calitate, ușor de purtat, modele care te scot din anonimat, pe care doamnele le adoră și le poartă cu plăcere la diferite ocazii.

Familia Emanuela Iacob și Viorel Gavreliuc își dorește să facă lucruri de calitate, pe care să le comercializeze în cele două magazine din municipiul Suceava, cât și online. Diversitatea de modele, materiale, culori, mărimi, toate vă stau la dispoziție și online. Le puteți vedea în galerii foto pe rețelele de socializare și apoi le puteți comanda.

 

Program magazine - Suceava

Programul magazinului „Emanuela Iacob” din centrul municipiului Suceava este următorul: de luni până vineri, între orele 10:00-20:00, sâmbătă, 10:00-19:00, duminică, 10:00-15:00.

Clientele au la dispoziție și numărul de telefon: 0728 034 674, la care pot suna pentru orice informație legată de produsele pe care doresc să le achiziționeze.

Atelierul de creație „Emanuela Iacob” mai are deschis un magazin la Egros Shopping Suceava (Calea Unirii 27 D, intrarea nr. 10, stand 5), programul aici fiind de luni până vineri, între orele 9:00-18:00.

Rochiile ce ies pe poarta Atelierului de creație „Emanuela Iacob” din Plopeni sunt expuse și vândute și la târgurile de industrie ușoară organizate în diferite orașe din țară. Fiecare zi este o provocare, fiecare zi înseamnă trudă, emoții, pasiune pentru familia care administrează atelierul de creație din Plopeni. Familia vrea să se extindă, să deschidă și noi magazine de desfacere, pentru că este convinsă că aprecierile venite din partea clientelor mulțumite sunt cel mai bun imbold pentru a continua afacerea.

Colecțiile „Emanuela Iacob” pot fi admirate și online, pe Facebook, Instagram și TikTok.

Pe Instagram: atelier și magazin de rochițe produse în România, telefon 0728 034 508. Prețurile variază de la 99 de lei la 349 de lei. Doamnele au de unde alege. Mereu sunt pe stoc modele atractive, care așteaptă să fie cumpărate.

Puteți comanda printr-un mesaj în privat pe Facebook, Instagram sau la numărul de telefon +4 0728 034 508. Rămâne să vă alegeți rochia perfectă pentru diferite ocazii, după care puteți comanda printr-un mesaj în privat pe rețelele de socializare sau la numărul de telefon +4 0728 034 508.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atelierul de creație „Emanuela Iacob” din Plopeni și-a deschis magazin nou în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Atelierul de creație „Emanuela Iacob” din Plopeni și-a deschis magazin nou în centrul Sucevei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei