Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 sep 2024 - Anul XXIX, nr. 212 (8741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9743 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4737 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   15 imagini |   ø fişiere video

Bază sportivă

În comuna Putna a fost inaugurat cel mai modern stadion din județ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În comuna Putna a fost inaugurat cel mai modern stadion din județul Suceava. Evenimentul a avut loc sâmbătă și a coincis cu meciul de retragere din activitate a fostului internațional sucevean Mihai Roman, care a avut zece selecții la Naționala de fotbal a României și care a debutat la echipa locală Bradul Putna. Prezent la inaugurarea noului stadion din Putna, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a ținut să-l felicite pe primarul acestei comune, Gheorghe Coroamă, pentru finalizarea acestei investiții în valoare de trei milioane de euro, realizate prin Compania Națională de Investiții.

„Am curajul să spun că este cea mai modernă bază sportivă din această parte a Moldovei. Poate Piatra Neamț să aibă ceva mai modern. Este o investiție la care am fost umăr la umăr și eu, alături de primarul Gheorghe Coroamă”, a declarat Flutur.  El a precizat că această bază sportivă este o invitație pentru echipe de nivel național și nu numai, pentru a face cantonamentele la Putna. Gheorghe Flutur a ținut să sublinieze faptul că în ultimul său mandat de președinte al CJ Suceava, în județ s-au realizat investiții de peste 220 de milioane de euro cu sprijinul CNI, prin Ministerul Dezvoltării și cu implicarea primarilor suceveni. „Sunt 25 de săli de sport și baze sportive în momentul acesta în diferite faze în județul Suceava. La fel, 23 de așezăminte culturale, cămine culturale sau case de cultură, 12 creșe, 9 centre medicale sau dispensare medicale, bazinele de înot de la Vatra Dornei, sala polivalentă de la Suceava, investiții la Câmpulung Moldovenesc pentru modernizarea stadionului”, a arătat președintele CJ Suceava. El consideră că este nevoie de mult mai multe investiții în sport, precizând că numai în fotbal sunt 60 de cluburi acreditate, din care 36 pentru seniori. „Asta înseamnă că Suceava este o pepinieră de jucători, de sportivi. Așa cum ne-am mândrit cu aurul olimpic obținut de canotorii suceveni, cu baza nautică de la Fălticeni, unde și noi, Consiliul Județean, am contribuit la modernizare alături de Primăria Fălticeni,  cred că trebuie continuate investițiile în județ pentru recreere și pentru punerea în valoare a tineretului, pentru sănătate”, a declarat Flutur. El a făcut referire și la tabăra de la Bucșoaia, proiect care este la Autoritatea Națională de Sport, exprimându-și speranța că această investiție va fi deblocată și va primi finanțare.

  • Flutur: Putna are o poză de comună europeană

 

În final, Gheorghe Flutur a ținut să felicite Primăria Putna pentru toate investițiile realizate în această comună.  „Putna are o poză de comună europeană. Casă de cultură modernă, acum pregătește un centru medical, sală de sport, bază sportivă, toate școlile modernizate, drumuri modernizate și parcări și asta înseamnă o comună de tip european, unde poate să vină oricine să rămână, să înnopteze, să se simtă bine inclusiv din punct de vedere al sportului”, a declarat Gheorghe Flutur. El a subliniat că investiția în acest nou stadion poate fi o „temă acasă” și pentru alți primari. „Mă bucur că Putna provoacă la o așa competiție între primari. Pentru că dacă a putut Putna, o localitate mică, trebuie să poată și localitățile mai mari”, a mai spus Flutur.

La rândul său, primarul Gheorghe Coroamă, a arătat că noua bază sportivă din Putna dispune de un teren de fotbal cu gazon natural și nocturnă, sală de fitness, săli de masaj și de conferință, vestiare pentru sportivi și o tribună cu 800 de locuri. „Am construit această bază sportivă și în ideea de a organiza cantonamente pentru diferite echipe. Avem locuri de cazare, au unde să-și desfășoare antrenamentul, aerul este curat și cred că Putna poate fi o destinație de cantonament foarte bună pentru orice fel de echipă”, a spus Coroamă. Pe noul stadion va juca echipa locală „Bradul Putna”. La inaugurare, stadionul din Putna a găzduit și expoziția de fotografie „Euro 2024” a fotografului sucevean Codrin Anton.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În comuna Putna a fost inaugurat cel mai modern stadion din județ.
 Vizualizări articol: 943 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
În comuna Putna a fost inaugurat cel mai modern stadion din județ3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei