Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 sep 2024 - Anul XXIX, nr. 211 (8740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

USR Suceava și-a ales candidații pentru alegerile parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizația Județeană a USR Suceava și-a anunțat candidații aleși pentru alegerile parlamentare de la finalul acestui an. În cadrul unei conferințe de presă, liderul USR Suceava, primarul orașului Milișăuți, Vasile Cărare, a anunțat că lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaților. „Este unul dintre cei mai activi deputați din Parlamentul României, vârf de lance în ultimii ani în lupta împotriva corupției din sistemul sanitar”, a precizat Vasile Cărare. El a adăugat că pe primul loc pe lista USR Suceava pentru Senat este fostul deputat USR de Diaspora, câmpulungeanul Daniel Popescu, deputat în perioada 2016-2020.

Vasile Cărare a mai spus că Daniel Popescu este un tânăr cu o carieră profesională impecabilă care s-a întors din Marea Britanie pentru a lupta împotriva distrugerii pădurilor din Bucovina și pentru a reconstrui comunități care să încurajeze românii să se întoarcă acasă.

„USR Suceava vine în fața sucevenilor cu o listă excepțională de candidați la alegerile parlamentare și o candidată puternică la alegerile prezidențiale, cu mari șanse să ajungă în turul 2, Elena Lasconi. După o perioadă de reorganizare și deschidere a filialelor pentru noi membri, suntem pregătiți să intrăm în competiția electorală cu candidați serioși, cinstiți, cu cariere impecabile în spate care vor reprezenta cu cinste Suceava în Parlamentul României”, a declarat președintele USR Suceava, Vasile Cărare. La rândul său, deputatul Emanuel Ungureanu s-a declarat optimist în privința rezultatului pe care îl va avea USR la alegerile parlamentare din acest an.

„Sunt bucuros și onorat de încrederea colegilor mei care m-au ales să candidez de pe locul 1 pentru Camera Deputaților din partea USR la Suceava. Sunt convins că vom primi votul de încredere al sucevenilor care s-au săturat de corupție, minciună și de furtul generalizat pus la cale de vechile partide, Suceava nu este săracă, dar a fost sărăcită de cei care conduc acest județ de peste 20 de ani. Suceava are nevoie de un sistem de sănătate mai bine organizat, de un spital municipal nou, trebuie stopat jaful pădurilor Bucovinei și vom susține cu toate resursele construirea autostrăzii A 7 Pașcani-Suceava-Siret, arteră vitală pentru revigorarea economiei în toată Moldova. Le promit sucevenilor că voi fi același deputat harnic, implicat să rezolv problemele locuitorilor din tot județul Suceava, cu toate resursele pe care le voi avea la dispoziție ca deputat de Bucovina”, a spus deputatul Emanuel Ungureanu.

 

  • Daniel Popescu: „USR este singurul partid capabil să modernizeze și să dezvolte România, și mai ales județul Suceava”

 

În același timp, candidatul USR Suceava de pe primul loc la Senat, Daniel Popescu, de profesie jurist și consultant, a dat asigurări că va fi un parlamentar dedicat, transparent, axat pe soluții și receptiv la nevoile comunității. „Este o onoare să deschid lista la Senat și le mulțumesc tuturor colegilor pentru votul de încredere. Îmi doresc să aduc acasă, în județul natal, întreaga experiență profesională de peste 13 ani în străinătate, în domenii precum educația, cercetarea și managementul, plus experiența parlamentară din legislatura 2016-2020. Două dintre motivele care m-au determinat să părăsesc țara în 2006 au fost corupția și incompetența, care, din păcate, persistă și astăzi. Sunt lucruri care au blocat economic județul Suceava și au dus la acest dezastru demografic. USR este singurul partid capabil să modernizeze și să dezvolte România, și mai ales județul Suceava. Prin candidatura Elenei Lasconi la președinție, România are pentru prima dată șansa să se desprindă de comunism și neocomunism. Mă angajez că voi fi un parlamentar dedicat, transparent, axat pe soluții și receptiv la nevoile comunității. La alegerile parlamentare și prezidențiale vom arăta sucevenilor din diaspora că au motive să revină acasă, iar celor de aici să nu plece în străinătate”, a declarat Daniel Popescu.

În final, liderul USR Suceava a mai spus că lista finală, care cuprinde 13 candidați pentru Camera Deputaților și șase candidați pentru Senat, va fi validată de conducerea centrală a USR.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USR Suceava și-a ales candidații pentru alegerile parlamentare.
 Vizualizări articol: 1732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
USR Suceava și-a ales candidații pentru alegerile parlamentare2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei