Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 sep 2024 - Anul XXIX, nr. 211 (8740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Centrul Atomy Nord Center: O poveste de succes scrisă în Suceava

Suceava, 4 septembrie 2024Centrul Atomy Nord Center Suceava, o referință locală în domeniul produselor cosmetice și suplimentelor alimentare coreene, a aniversat recent un an de activitate. Cu această ocazie, a fost organizat un eveniment special la centrul Emaus - Impact, sala H din Plopeni, reunind parteneri, distribuitori și clienți fideli.

Evenimentul a fost marcat de o atmosferă festivă și de prezentări captivante ale produselor coreene Atomy, cunoscute pentru calitatea superioară și ingredientele naturale. Invitații speciali, precum Kim Bun Sook, Jeon Jung Soo, Stefania Lee, au împărtășit experiențe și cunoștințe despre gama variată de produse Atomy, subliniind beneficiile pentru sănătate și frumusețe.

Evenimentul a oferit participanților oportunitatea de a descoperi cele mai recente lansări Atomy, de a testa produsele și de a beneficia de consultanță personalizată. De asemenea, au fost organizate sesiuni interactive, demonstrații practice si o tombola cu premii substantiale, care au stârnit interesul și entuziasmul publicului.

Suceava, 25 februarie 2024

Un alt moment culminant al anului a fost grandiosul eveniment organizat în luna februarie, in cadrul Complexului Zamca din Suceava. Această întâlnire de amploare a reunit lideri de top din Coreea, alături de parteneri din întreaga Europă. Atmosfera a fost electrizantă, iar evenimentul a reprezentat o adevărată sărbătoare a succesului și a recunoașterii. În cadrul acestei gale, noi lideri au fost premiați cu diplome, medalii și flori, într-o atmosferă de mare fast.

Atomy – o poveste de succes globală

Atomy este o companie coreana de vânzări directe cu o creștere rapidă la nivel mondial, cunoscută pentru modelul său de afaceri inovator și pentru produsele de înaltă calitate. Compania oferă o gamă variată de produse, de la cosmetice și suplimente alimentare până la produse pentru casă și îngrijire personală.

În România, Atomy a câștigat rapid popularitate datorită calității produselor, prețurilor competitive și oportunităților de afaceri pe care le oferă. Centrul Atomy România Nord din Suceava joacă un rol important în promovarea brandului și în oferirea de suport clienților din regiune. Echipa suceveana, s-a impus la nivel European ca o echipa foarte puternica, avand aproape 5000 de membrii din toata Europa, Marea Britanie, U.S.A, Australia si Asia.

Viitorul Atomy România Nord

„Suntem extrem de mândri de ceea ce am realizat în acest prim an de activitate în Suceava”, a declarat Mirela Livanu, fondatoarea centrului Atomy Nord Center Suceava si liderul echipei Atomy Romania Nord. „Evenimentul din februarie si cel de aseara au fost o dovadă a creșterii noastre rapide și a recunoașterii internaționale a eforturilor noastre. Suntem încântați să vedem cum comunitatea Atomy din România continuă să se dezvolte.”

Evenimentul de aniversare a fost un moment important pentru centrul sucevean Atomy Nord Center marcând un an de succes și deschizând noi perspective pentru viitor. Compania coreana își dorește să devină un partener de încredere pentru comunitatea locală și să contribuie la îmbunătățirea calității vieții oamenilor facilitand accesul sucevenilor la produse cosmetice coreene și suplimente alimentare de înaltă calitate.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesati site-ul centrului www.nordcenter.ro sau puteți vizita Centrul Atomy Nord Center din Suceava pe Str. Mihai Eminescu nr. 5, etaj 3, tel.  0759 566 533.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centrul Atomy Nord Center: O poveste de succes scrisă în Suceava.
 Vizualizări articol: 468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Centrul Atomy Nord Center: O poveste de succes scrisă în Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei