Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 sep 2024 - Anul XXIX, nr. 208 (8737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4657 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inițiativă

Flutur anunță că PNL a identificat noi soluții liberale pentru încurajarea creșterii economice și pentru marile proiecte de dezvoltare ale României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Gheorghe Flutur, a participat marți la o întâlnire de lucru a Comisiei Naționale pentru Politici Publice a PNL (CNPP) pe care o coordonează și din care fac parte cei 17 vicepreședinți ai PNL, responsabili pe domenii de activitate, conform structurii guvernului, precum și președinții comisiilor de specialitate aleși și secretarii de stat ai PNL. Gheorghe Flutur a arătat că tema principală a fost stadiul îndeplinirii programului de guvernare a PNL până în momentul de față, aportul liberalilor în actul de guvernare, dar și principalele priorități de guvernare ale PNL pentru următorul mandat.

„Se desprind câteva concluzii clare, și anume că PNL a avut și are un rol substanțial în cererea stabilității politice în România, stabilitate politică care a făcut posibile mai multe măsuri și reforme, precum cea de alocare a unor sume record în ultimii ani pentru investiții, atragerea de sume record din fonduri europene, traversarea cu bine a unor provocări rezultate în urma crizei COVID, în urma războiului din Ucraina, asigurarea unei creșteri economice care a permis majorarea pensiilor, unde o spunem răspicat că și PNL a avut un rol fundamental în asigurarea resurselor pentru creșterea pensiilor”, a transmis Flutur după ședință. El a subliniat faptul că PNL este hotărât să susțină în continuare mediul de afaceri, pentru că doar acesta creează surse de venit pentru creșterea nivelului de trai. Prim-vicepreședintele PNL a mai spus că în ședință a fost analizat fiecare sector în parte și s-au identificat noi soluții liberale pentru încurajarea creșterii economice și asigurarea resurselor financiare pentru marile proiecte de dezvoltare ale României.

“În echipa pe care o coordonez lucrează miniștri liberali, fostul președinte PNL Teodor Stolojan, experți în economie precum Varujan Vosganian, Adrian Ciocănea-Teodorescu, profesorul Tănase Stamule și mulți alții. Partidul Național Liberal are o pepinieră de competențe în toate domeniile de guvernare, și ținând cont de noile priorități ale Uniunii Europene, dar în primul rând de prioritățile românești, vom furniza un program de guvernare profesionist, realist, îndreptat spre dezvoltare”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunță că PNL a identificat noi soluții liberale pentru încurajarea creșterii economice și pentru marile proiecte de dezvoltare ale României.
 Vizualizări articol: 375 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur anunță că PNL a identificat noi soluții liberale pentru încurajarea creșterii economice și pentru marile proiecte de dezvoltare ale României1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei