Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 aug 2024 - Anul XXIX, nr. 202 (8731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9738 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4662 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Folosiți același birou acasă și e deja prea mic? StableDesk are pentru voi birouri pe măsură!

Spațiu mic în casă, un singur birou pentru 3 persoane și acela e mic și vechi? Sună ca o adevărată aventură și un adevărat chin pentru persoanele înalte. Biroul de acasă nu mai e ce trebuie și vreți ceva nou, dar care să fie util și confortabil pentru mai multe persoane? Bine, nu lucrați toți deodată la birou, dar toți îl folosiți, deci aveți cu siguranță nevoie de confort. StableDesk are pentru voi birouri numai bune de folosit de către mai multe persoane.

 

De ce să alegeți un birou reglabil și nu unul clasic?

Nu este nimic greșit în a avea un birou standard acasă, dacă puteți lucra la el e tot ce contează, însă trebuie să știți că aceste birouri reglabile pe inaltime au anumite beneficii pe care cele standard nu le au.

  • În primul rând, sunt reglabile pe înălțime, adică veți putea regla biroul după înălțimea dorită, pentru a avea o experiență la birou așa cum trebuie.

  • Biroul reglabil pe înălțime ajută la îmbunătățirea posturii - fie că reglați biroul după preferințele fiecărei persoane din casă sau vreți să lucrezi din picioare la birou, postura nu trebuie să sufere, de aceea, dacă înainte a lucrat copilul la birou, puteți regla fără probleme biroul pentru înălțimea dorită. Ar fi un adevărat chin să lucrați 8 ore la un birou pe măsura copilului. 

  • Versatilitate - un birou reglabil pe inaltime electric este versatil exact din acest motiv, poate fi folosit de mai multe persoane, dar nu numai. Poate vreți să lucrați la el din picioare, reglați-l fără probleme sau vreți să stați să citiți o carte la el și să scrieți în jurnal, îl puteți regla în funcție de cum schimbați poziția în care stați doar apăsând un buton.

  • Crește productivitatea și nivelul de energie - atunci când lucrați la un birou reglat după preferințele și înălțimea dorită, nu se face simțită mereu nevoia de a vă mișca mult, nu mai aveți dureri de spate care vă provoacă nervi și stres, deci automat productivitatea crește, iar nivelul de energie nu este canalizat pe durerile și nervii produși din cauza biroului inconfortabil. Alternarea de lucru din statul în picioare și statul jos la birou reduce disconfortul apărut la gât, umeri și încheieturi.

  • Nu ocupă mult spațiu - fiind reglabil și de dimensiuni adecvate muncii la birou și nu numai, acesta nu va ocupa mult spațiu și nu va fi nevoie să cumpărați câte un birou pentru fiecare persoană din casă, folosiți toți biroul reglabil și astfel salvați spațiul în locuință, mai ales dacă este un spațiu relativ mic. 

Investiți într-un birou reglabil electric care vă va face viața mai ușoară, de ce să o faceți mai grea cu un birou standard? Pe site-ul celor de la StableDesk veți putea găsi diverse modele de birouri reglabile pentru casă. Alegeți să aveți grijă de sănătatea familiei, investind în calitate și confort. Dureri de spate? Șters. Nervi și stres? Șters. Voie bună și stare de sănătate mai bună? Adăugat! 

Contact: office@stabledesk.ro

Sursă foto: stabledesk.ro

 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Folosiți același birou acasă și e deja prea mic? StableDesk are pentru voi birouri pe măsură!.
 Vizualizări articol: 316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Folosiți același birou acasă și e deja prea mic? StableDesk are pentru voi birouri pe măsură!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei