Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 aug 2024 - Anul XXIX, nr. 201 (8730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9738 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4662 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vine aniversarea voastră de un an? Găsești decorațiuni pentru evenimente de la Petrecereamea!

Vrei să-i faci o surpriză iubitului, să-i arăți cât de mult îl iubești și ții la el. Ce romantic, ce frumos! Un asemenea eveniment merită o organizare pe măsură, fie că e petrecere, fie că e ceva mai retras, doar pentru voi doi. Hai să vezi cum poți organiza o surpriză pe măsură.

 

Idei de surprize pentru aniversare

 

Ești femeie, deci imaginația ta e nelimitată, mai ales când e vorba de ceva pregătit pentru persoana iubită. Totuși, sunt momente când, de emoții, ideile tale o iau la fugă și ai nevoie de un mic ajutor. Orice ar fi, să nu uiți de că găsești decoratiuni evenimentela Petrecereamea: cu modelele disponibile în acest magazin online nu poți da greș. Astfel, aveți un decor frumos pentru poze și un fundal de neuitat al amintirilor voastre. Iată câteva idei de cadouri:

 

  1. Organizează o petrecere în doi - ce poate fi mai frumos decât să te distrezi cu persoana iubită? Și cine spune că nu poți face o petrecere doar în doi? Caută decoratiuni petrecereîn magazinul online Petrecereamea, dar care să fie în temă: baloane în formă de inimă, cutii cu mesaje, baloane cu mesajul “Te iubesc!”, roșii, roz, albe. Pune ghirlande care să atârne pe tavan și pregătește la ușă confetti. Poți face chiar tu mâncarea, prăjituri cu glazură roz, pizza în formă de inimioară, mâncarea lui preferată. Ai liber arbitru, poți aduce la un loc toate lucrurile care vă plac vouă, iar tu să fii cireașa de pe tort.

 

  1. Fă-i cadou ceva ce își dorește de mult: e iubirea vieții tale, deci cu siguranță știi ce își dorește de mult timp, sau ce are pe lista de dorințe. Un ceas de fitness, o dronă pentru pasiunea lui cu filmatul sau chiar ceva simplu, cum ar fi un portofel de piele sau un stilou elegant. Sau... poate a ochit o cană artizanală și vrea să o adauge la colecție? Tu-i cunoști gusturile!

 

  1. Pregătește ceva hand-made: adevărații romantici iubesc să facă lucruri pentru persoanele iubite, fie că sunt scrisori de dragoste sau tablouri pictate cu voi doi. Aici, ori comanzi ceva de la un meșteșugar, ori îți pui tu îndemânarea la încercare.

 

  1. Pregătește o ieșire într-un loc retras, precum un picnic drăguț, unde puteți face lucruri împreună: să pictați, să hrăniți păsări sau să vă depănați amintiri.

 

  1. Organizează un city break! Nu trebuie să fie extravagant; cu persoana iubită, poți, pur și simplu, să mergi într-o plimbare cu trenul și deja pare o plimbare perfectă. Poate aveți lista voastră cu locuri de vizitat împreună și-acum ai oportunitatea.

 

Aniversarea este o ocazie perfectă pentru a-i aduce aminte persoanei de lângă tine cât de iubită este. Pe site-ul celor de la petrecereamea.ro, vei putea găsi decorațiuni diverse pentru orice tip de surpriză vrei să faci, fie că e petrecere, fie că e întâlnire sau orice altceva vrei să faci. Lasă romantismul să te ajute și cu siguranță persoana iubită va fi surprinsă! Cine știe, poate va avea și el o surpriză pentru tine, veți sărbători iubirea voastră așa cum nu v-ați așteptat. Sună bine? Aruncă un ochi peste opțiunile de la Petrecereamea și alege decorul ideal pentru acest mic party pe care-l ai în plan.

 

 

Contact:

 

0770 562 676

contact@petrecereamea.ro

Sursă foto: freepik.com

 

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vine aniversarea voastră de un an? Găsești decorațiuni pentru evenimente de la Petrecereamea!.
 Vizualizări articol: 424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vine aniversarea voastră de un an? Găsești decorațiuni pentru evenimente de la Petrecereamea!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei