Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 aug 2024 - Anul XXIX, nr. 201 (8730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9738 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4662 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

Ioan Stan spune că Gheorghe Flutur încă nu realizează că atât el, cât și PNL au pierdut alegerile de o manieră clară la nivel național, cât și județean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul social-democraților suceveni, senatorul Ioan Stan, i-a transmis prim-vicepreședintelui PNL Gheorghe Flutur că PSD a intrat la guvernare pentru a rezolva problemele României și nu pentru a se certa cu cei de la PNL. Ioan Stan a spus că deși ar fi fost mai comod să rămână în opoziție, PSD a luat decizia de a intra la guvernare pentru a opri dezastrul guvernărilor de dreapta și pentru a veni cu soluții pentru problemele urgente ale românilor.

„Să nu uităm că după Guvernul Orban şi Guvernul Cîţu, ambii premieri susţinuţi de dnul Flutur, România avea o inflaţie scapătă de sub control, o explozie a preţului energiei, o creştere fără precedent a preţurilor produselor alimentare şi o stagnare totală a alocaţiilor, salariilor şi pensiilor, toate dublate de o criză sanitară pe care liberalii nu au ştiut să o managereze. Imediat după venirea noastră la guvernare, au crescut alocaţiile, pensiile şi salariul minim, am luat măsuri economice care au scăzut inflaţia, am plafonat preţul la energie electrică, am reuşit să scădem preţul la o serie de produse alimentare de bază şi am repornit economia prin investiţiile în infrastructură, domeniul agricol şi accesarea de fonduri europene. Că PSD-ul a făcut o treabă bună stau drept mărturie rezultatele obţinute la ultimele alegeri, cât şi sondajele referitoare la alegerile următoare”, a spus Ioan Stan.

El a adăugat că poate că Gheorghe Flutur încă nu realizează, dar atât el, cât şi PNL au pierdut alegerile de o manieră clară, atât la nivel naţional, cât şi la nivel judeţean. „Asta se datorează în mod direct lipsei de viziune a PNL-ului, lipsei de seriozitate, de pragmatism, lipsei de profesionişti care să vină cu soluţii la problemele cetăţenilor. Ba mai mult, dacă cei de la PNL nu se agăţau de noi la aceste alegeri, se clasau după AUR şi în mod clar acesta va fi locul lor la alegerile parlamentare. De data aceasta le-am făcut un bine prin protocolul avut la alegerile locale, ducându-i de la dezastru spre decent. Dar vom vedea curând cât valorează singuri la alegerile următoare”, a mai spus liderul PSD Suceava. El a ținut să precizeze că PSD nu a atacat PNL la Congresul Național care a avut loc sâmbăta trecută, ci doar a constatat problemele existente „în sânul acestui partid”, probleme care viciază în mod evident şi actul de guvernare. „Iar în ceea ce priveşte opiniile exprimate de unii lideri PNL care consideră că ar fi oportun să părăsească guvernul, îi anunţăm că pot să o facă. Am mai condus fără ei şi am făcut-o chiar mai bine decât împreună cu dânşii. Cât despre afirmaţiile legate de agricultură, domnul Flutur ar face bine să se abţină. PSD-ul a anunţat un program de dezvoltare a agriculturii fără precedent pentru România, care vine în completarea programelor de succes deja implementate de noi când ne-am ocupat de acest minister. Dar românii deja ştiu că PSD livrează fapte şi soluţii, în timp ce PNL livrează doar poveşti”, a încheiat Ioan Stan.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan spune că Gheorghe Flutur încă nu realizează că atât el, cât și PNL au pierdut alegerile de o manieră clară la nivel național, cât și județean.
 Vizualizări articol: 370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Ioan Stan spune că Gheorghe Flutur încă nu realizează că atât el, cât și PNL au pierdut alegerile de o manieră clară la nivel național, cât și județean1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei