Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 aug 2024 - Anul XXIX, nr. 201 (8730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9738 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4662 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacție

Flutur le transmite celor din PSD că le lasă un județ cu proiecte de patru miliarde de euro și că ar fi bine să lase atacurile zilnice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, le transmite social-democraților suceveni și liderului acestora, senatorul Ioan Stan, să lase spectacolul și atacurile politice zilnice la adresa lui și a liberalilor și să pună umărul la dezvoltarea județului, începută de PNL. Gheorghe Flutur a spus că, din câte înțelege, liderul PSD Suceava, Ioan Stan, va candida pentru Senat, iar în următoarele luni ar urma să se întâlnească în dezbateri politice, „pentru că în ultimii 25 de ani ați fugit de confruntări cu mine și candidaturi directe”. „V-ați ascuns pe fel de fel de liste, dar despre asta o să mai vorbim, eu ca lider politic mi-am asumat în cele mai grele momente, m-am așezat în fruntea echipei liberale și la bine și la greu, poate ne veți spune în această toamnă ce ați realizat în județul Suceava dumneavoastră direct”, a declarat Flutur.

El a arătat că Stan transmite atacuri prin comunicate „de la centru”, care nici măcar nu ar fi creația lui și în care susține că ce e bine a făcut PSD și ce e rău a făcut PNL. „Păcat că nu aveți un minimum de eleganță politică și de peste doi ani de zile tocați PNL și pe mine personal în fiecare zi, o să vă vedem în perioada următoare de ce sunteți în stare să faceți și dacă ați înțeles că într-o Coaliție uneori trebuie să lași de la tine pentru ca țara și județul să meargă bine, deși nu cred că ați înțeles. Ce vă deranjează? Problemele din agricultură? Uitați-vă în ce hal sunt țăranii și fermierii din cauza secetei”, a afirmat Flutur.

El consideră că ministrul PSD al Agriculturii trebuie dea drumul la sprijin pentru înființarea culturilor agricole de toamnă „că este prăpăd”, să se facă un inventar al furajelor pentru animale, „deoarece fermierii le taie pe capete”. Liderul PNL Suceava l-a sfătuit pe Ioan Stan că ar trebui să vorbească cu ministra Muncii pentru a nu crea palpitații pensionarilor pentru că PSD se laudă la televizor că majorează pensiile. „Pensiile nu le majorați singuri, ci împreună cu liberalii. Noi am susținut tot timpul majorarea, dar ați creat un haos la sute de mii de pensionari cărora le-ați micșorat pensiile și vă aduc aminte că în mandatele cu premieri liberali din ultima perioadă pensiile românilor au crescut cu 40%. De asemenea, cereți ministrului Sănătății să dea drumul la finanțarea construirii de spitale pentru că de mai bine de un an se întârzie și aprobarea Spitalului de Copii de la Suceava”, a mai afirmat Gheorghe Flutur.

 

Flutur: „Veți avea nevoie de liberali ca de aer atât la guvernare, cât și în Uniunea Europeană”

 

El a mai adăugat că social-democrații trebuie să fie conștienți că au foarte multă treabă pentru județul Suceava. „Eu, să fiu în locul dumneavoastră, dar nu am cum, nu m-aș împăuna cu multe realizări, pentru că în județul Suceava administrația liberală a făcut treabă și are realizări, nu dumneavoastră. Eu cred că pentru județul Suceava înțelept este să lăsați spectacolul și atacurile politice zilnice și să aducem bani, deoarece firmele încep să se teamă că vor pleca de pe șantiere din lipsa finanțării. Vă mai spun ceva, nu veți avea singuri majoritatea din cauza comportamentului arogant pe care îl aveți, probabil aveți în vedere o alianță cu George Simion, prietenul dumneavoastră de la colinda de Crăciun, însă asta nu înseamnă bine pentru populația județului Suceava”, a declarat președintele PNL Suceava.

El consideră că liberalii au greșit la Suceava că i-au tolerat pe PSD-iști atunci când i-au lăsat să iasă săptămânal cu comunicate mincinoase și nu au spus adevărul despre PSD, considerând că într-o Coaliție nu trebuie să existe atacuri. „Însă dumneavoastră m-ați atacat zilnic. Veți avea ocazia să aveți administrația județeană, o să vă văd atunci de ce sunteți în stare”, le transmite Flutur celor din PSD. El a subliniat faptul că lasă un județ pregătit cu proiecte în curs sau gata de finanțare de peste patru miliarde de euro. „O spun răspicat, pentru ca acești bani să vină în întregime și alții în plus e nevoie de maturitate politică, de stabilitate și nu de circ. Veți avea nevoie de liberali ca de aer atât la guvernare, cât și în Uniunea Europeană. Dacă dumneavoastră credeți că de dragul acestor alegeri dați foc la orice punte de colaborare e alegerea dumneavoastră! Reveniți cu picioarele pe pământ, deoarece sucevenii au nevoie de soluții de investiții, de stabilitate și de oameni serioși”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur le transmite celor din PSD că le lasă un județ cu proiecte de patru miliarde de euro și că ar fi bine să lase atacurile zilnice.
 Vizualizări articol: 555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur le transmite celor din PSD că le lasă un județ cu proiecte de patru miliarde de euro și că ar fi bine să lase atacurile zilnice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei